Deal van de week

Op vakantie met buitengewoon voordeel

Bij Vodatent vind je de leukste locaties met korting. Geniet van de natuur om je heen en hoor de vogels fluiten vanuit je safaritent. Even weg van het dagelijkse leven en tijd voor mooie herinneringen. Bij Vodatent vind je de camping met de ideale faciliteiten en de prachtige omgeving voor een fijne prijs. Laat jezelf verrassen door Buitengewoon voordeel.

Bekijk onze campings met buitengewoon voordeel. Boek je safaritent en begin direct met genieten. Buitengewoon kamperen met buitengewoon voordeel. Je vindt het bij Vodatent. 

Een echt Vodatent moment  

Selecteer je reisdatum

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Wat wordt jouw bestemming?

Loading interface...Loading interface...Loading interface...
De mogelijkheden van een safaritent

Heerlijk avontuurlijk kamperen in een tent, maar wel met de comfort van thuis? Safaritenten zijn de ideale accommodaties om in te verblijven, wanneer je één wilt zijn met de natuur en toch dat comfortabele gevoel wilt behouden. 

Lees verder
Glamping met je hond

Het gezin is pas compleet wanneer je trouwe viervoeter mee mag. Eindeloos wandelen in de natuur. Ga samen goed voorbereid op reis.
 

Lees verder
Kamperen op Camping Luna del Monte

Gelegen aan de rand van het Italiaanse bergdorpje Monte Santa Maria Tiberina ligt de rustieke camping Luna del Monte. De camping is de ideale plek voor iedereen die houdt van natuur, rust en cultuur! 

Lees verder
Een vakantie tussen de boederijdieren

Wakker worden in de ochtend met het kalmerende geluid van de vogeltjes, een prachtig uitzicht over het rustgevende landschap en een vers gekookt eitje gelegd door de kippen verderop. 


Lees verder
Glamping met zijn tweeën

Zin om er samen een paar dagen tussenuit te gaan? Voor bijvoorbeeld Valentijnsdag of gewoon zomaar omdat het kan. 

Lees verder