Lente Deal

Geniet van de lente met voordeel

De lente komt eraan! De dagen worden langer en de temperaturen worden langzaam warmer. Hoor de vogels fluiten en zie de natuur opbloeien. De lente is het perfecte moment om te genieten van alles om je heen. Trek er samen met je partner, gezin of familie op uit en ontdek de mooiste plekken.

Wil jij de lente vieren in een safaritent? Bij Vodatent ontvang je tot 25% korting op je reservering met een verblijfsdatum tot 21 juni 2023. Ontwaak in een comfortabele safaritent en begin ontspannen aan een nieuwe dag. Kies hieronder een verblijf en geniet alvast van de voorpret. Wat wordt jouw bestemming?

Een echt Vodatent moment  

Wat wordt jouw bestemming?

Loading interface...Loading interface...Loading interface...
De mogelijkheden van een safaritent

Heerlijk avontuurlijk kamperen in een tent, maar wel met de comfort van thuis? Safaritenten zijn de ideale accommodaties om in te verblijven, wanneer je één wilt zijn met de natuur en toch dat comfortabele gevoel wilt behouden. 

Lees verder
Glamping met je hond

Het gezin is pas compleet wanneer je trouwe viervoeter mee mag. Eindeloos wandelen in de natuur. Ga samen goed voorbereid op reis.
 

Lees verder
Kamperen op Camping Luna del Monte

Gelegen aan de rand van het Italiaanse bergdorpje Monte Santa Maria Tiberina ligt de rustieke camping Luna del Monte. De camping is de ideale plek voor iedereen die houdt van natuur, rust en cultuur! 

Lees verder
Een vakantie tussen de boederijdieren

Wakker worden in de ochtend met het kalmerende geluid van de vogeltjes, een prachtig uitzicht over het rustgevende landschap en een vers gekookt eitje gelegd door de kippen verderop. 


Lees verder
Glamping met zijn tweeën

Zin om er samen een paar dagen tussenuit te gaan? Voor bijvoorbeeld Valentijnsdag of gewoon zomaar omdat het kan. 

Lees verder