Een safaritent huren in de meivakantie

Elk jaargetijden van het jaar heeft zo z’n charmes. Na de koude winterperiode, die vaak wel heel gezellig is, breekt in het voorjaar de lente weer aan. Wanneer de eerste zonnestralen weer tevoorschijn komen begint het bij de meeste kampeerders te kriebelen. Je wilt weer gaan genieten van het campingleven. Een safaritent huren en lekker kamperen. De meivakantie is hier een mooie periode voor. Tijdens de meivakantie neem je ondertussen een voorproefje op de zomervakantie.

Samen genieten in de meivakantie

De meivakantie is ook een mooie periode om er samen op uit te trekken. Of je nu samen met het gezin, vrienden, bekenden of lekker met z’n tweetjes erop uit gaat. Even tijd voor elkaar. Niets moet en alles mag tijdens de vakantie. Vodatent heeft voor ieder wat wils. Wil je meer zongarantie? Huur dan een safaritent op Centro Vacanze San Marino. In het zuiden van Frankrijk huur je een safaritent op camping Le Rotja. Sportief bezig zijn in de meivakantie? Lekker fietsen in de fietsprovincie van Nederland, Drenthe. Maar natuurlijk kun je je ook lekker in het zweet werken in de Belgische Ardennen met de vele outdooractiviteiten.

Op vakantie met kinderen

Tijdens de vakantie van de kinderen is er op sommige campings een animatieprogramma. Niet alle campings waarmee wij samenwerken bieden in de vakantie een animatieprogramma aan. Wanneer je wilt gaan kamperen en er zeker van wilt zijn dat er een animatieprogramma voor de kinderen is, neem dan contact op met onze reisspecialisten. Onze reisspecialisten kijken graag met je mee. We zorgen er samen voor dat jullie een leuke vakantie hebben. Men zegt tenslotte niet voor niets: wanneer de kinderen een fijne vakantie hebben, dan hebben de ouders het ook prima naar hun zin.

Leuke tips voor in de meivakantie

Wanneer je een safaritent huurt in de meivakantie, is er vaak op en rondom de camping veel te beleven. Wanneer je gaat kamperen op een camping in de Belgische Ardennen, breng dan een bezoek één van de vele bierbrouwerijen. Wanneer je een safaritent huurt op een camping in Noord-Brabant, breng dan onder andere een bezoek aan Den Bosch en Eindhoven. Kortom tijdens deze vakantie hoef je je niet te vervelen.

Vroegboekkorting of een last-minute korting?

De tijd vliegt. Zo is het Pasen en voor je het weet staat de meivakantie alweer op de stoep. Wanneer je lekker wilt genieten in de meivakantie, wil je zelf bepalen op welke camping je een safaritent gaat huren. Het is dan slim om tijdens de vroegboekactie van Vodatent jullie safaritent op die ene leuke camping vast te leggen. Lekker lang genieten van de vakantievoorpret! Je kunt natuurlijk ook wachten of die week in de meivakantie nog goedkoper wordt. Het blijft alleen spannend; komt er een last-minute deal? En ja, is op die ene leuke camping nog een safaritent vrij in de meivakantie?