Kamperen in het voorseizoen

Veel mensen gaan lekker in de zomervakantie kamperen in onder andere een safaritent. Maar wist je dat veel campings onze safaritenten ook al verhuren in het voorseizoen? De campings hebben goede voorzieningen, zoals een modern overdekt toiletgebouw en in veel gevallen ook horeca op de camping. Op de meeste campings is het in het voorseizoen ook een stuk rustiger dan tijdens de zomervakantie. En rondom de campings is in de lente volop te ontdekken. En ja de prijs in het voorseizoen is ook goedkoper dan in de zomervakantie. Een safaritent huren in het voorseizoen doe je bij Vodatent!

Lekker uitwaaien in het voorseizoen?

Veel mensen gaan naar Zeeland om te kamperen of lekker op het strand te liggen en een verkoelende duik te nemen in de zee. Tijden het laagseizoen kan het ook mooi strandweer zijn. Wellicht is de zee nog niet helemaal op temperatuur, maar als je eenmaal door bent dan is het best lekker. Wanneer je gaat kamperen in Zeeland in het voorseizoen, is het ook goed mogelijk dat je lekker kunt uitwaaien en wandelen over het strand. Dan voel je letterlijk de wind door je haren waaien. Bijvoorbeeld ideaal wanneer je gaat kamperen met hond. In het laagseizoen zijn honden vaak nog overal toegestaan. Je trouwe viervoeter kan lekker loslopen op het strand.

Ontdek de natuur in het voorjaar

Alle jaargetijden van het jaar brengen iets moois met zich mee. Zo ook het voorjaar. In het voorjaar trekken veel natuurliefhebbers er op de fiets of te voet op uit om al het moois wat de natuur te bieden heeft te bekijken. De bomen met hun mooie bloesem. De geur van het pas gemaaide gras. Wanneer je gaat kamperen pak je ook direct de eerste zonnestralen mee. Als je op de camping aan het kamperen bent, ben je lekker veel buiten en trek je er er ook sneller op uit. Lekker wandelen op de Loonse en Drunense duinen in Noord-Brabant. Met een fluisterboot door de Biesbosch. Of lekker fietsen door Brabant of de fietsprovincie van Nederland; Drenthe. Noord-Brabant en Drenthe hebben tal van fiets- en wandelpaden door mooie natuurgebieden.

De safaritenten van Vodatent

Wanneer je gaat kamperen in het voorseizoen, moet je er rekening mee houden dat de nachten soms nog wat koud zijn. In de safaritenten van Vodatent (met uitzondering van camping Le Confluent) zijn kachels aanwezig. Wel goed om rekening er mee te houden dat je aan het kamperen bent. Wij hebben enkele tips wanneer je gaat kamperen in het laagseizoen:

  • Neem een extra dikke trui mee De kachels in onze safaritenten kunnen een beetje kou wel aan. Maar wanneer je net terug bent in je safaritent is die lekkere warme trui toch wel heel fijn.
  • Slapen in een slaapzak houd je warmer Een slaapzak kun je dicht risten. Wanneer je omdraait onder een dekbed komt er vaak koude lucht onder je deken. Hierdoor voelt het al vlug koud aan. In een slaapzak heb je hier geen last van.