Camping boeken met vroegboekkorting?

Je profiteert bij Vodatent automatisch van vroegboekkorting als je jouw kampeervakantie tussen 1 december 2019 en 1 maart 2020 boekt. Dus boek je vakantie voor 2020 lekker vroeg en profiteer van 20% vroegboekkorting op iedere camping!

Vroeg boeken heeft 3 grote voordelen. Er is nog genoeg plek op alle campings, je krijgt van ons een aantrekkelijke vroegboekkorting en je kunt langer van de voorpret genieten. Heerlijk uitkijken naar je goedkope kampeervakantie! Als grootste aanbieder van safaritenten in Nederland en Frankrijk, hebben wij gegarandeerd een camping die bij jou past. Maar ook voor Duitsland of de Belgische Ardennen ben je bij ons aan het juiste adres.

Waarom vroeg boeken beter is dan last-minute boeken

Natuurlijk kun je wachten op onze last-minutes, maar je wilt toch zelf kunnen bepalen waar en wanneer je op vakantie gaat? Last-minutes zijn wel goedkoper, maar de keuze is veel beperkter omdat de meeste campings allang volgeboekt zijn. Geen stressvolle zoektocht naar de laatst beschikbare data en plekken op onze campings, maar voldoende keuze? Juist! Dat is het voordeel als je vroeg boekt! Het is een geruststellende gedachte dat jouw vakantie alvast is geboekt. En je profiteert daarnaast ook nog eens van 20% vroegboekkorting! Met onze omboekgarantie hoef je bovendien niet bang te zijn dat er iets tussenkomt. Je kunt namelijk tot 2 weken voor vertrek gratis omboeken naar een andere periode of camping.

Hoe profiteer je straks van vroegboekkorting in 2020?

Wil je je vakantie voor 2020 vroeg boeken? Dat is geen enkel probleem bij Vodatent. Of je nu een weekendje weg wilt in het voorseizoen of met de kinderen en hond gaat kamperen in de zomervakantie. Als je tussen 1 december 2019 en 1 maart 2020 boekt, krijg je van ons 20% vroegboekkorting. We zijn ervan overtuigd dat we een camping kunnen vinden die perfect bij je past. Ontdek ze zelf op onze website of neem contact op met onze reisadviseurs.