Duo Lodge huren

Ben je op doorreis en zoek je een unieke slaapplek voor zijn tweeën? Bekijk dan eens onze Duo Lodge. Deze sfeervol ingerichte lodge lodge biedt slaapruimte voor twee personen en is voorzien van een heerlijk ruim terras. Je huurt een Duo Lodge bij Vodatent op verschillende campings in Europa. Ben je met meer dan twee personen? Kijk dan ook eens naar onze safaritent .  

 

Koken en slapen in een Sun lodge voor 4 personen

In de Sun lodge voor 4 personen is een vaste keuken aanwezig waar heerlijk in gekookt kan worden. De keuken is voorzien van een vier pits thermisch beveiligd gastoestel. In de keukenkastjes vind je servies en alles wat je nodig hebt om lekker te kunnen koken.

Een belangrijk kenmerk van onze Sun lodge voor 4 personen is het overdekte terras waardoor je ook bij wat minder weer toch lekker buiten kunt zitten.

 

Inventaris van een Sun lodge voor 4 personen

Er zijn sanitaire voorzieningen in de Sun lodges, zoals een toilet en een douche, ook is er stromend water aanwezig. Daarnaast is er elektriciteit en er is verlichting in de slaapcabines, het woongedeelte en onder de luifel. Verder is er een koelkast, koffiezetapparaat, vaatwasser, magnetron en een waterkoker aanwezig.Uiteraard zijn er standaard kussens en dekbedden aanwezig in de Sun lodge voor 4 personen. Bij een Sun lodge is het verplicht om een lakenpakket bij te boeken. Tevens bestaat de mogelijkheid om een babypakket (kinderstoel + campingbedje) bij te boeken voor € 2,- per set per nacht. Huisdieren zijn toegestaan. Het tarief voor een huisdier is € 5,- per nacht.

Bekijk hier onze andere accommodaties