Mobile Home

Mobile Home huren

Wanneer je niet in een tent wilt kamperen dan is de Mobile Home en goed alternatief. Deze accommodatie straalt iets meer comfort uit en heeft eigen sanitair.

Onder de categorie Mobile Homes biedt Vodatent ook de Sun lodge aan. Deze accommodaties zijn van veel gemakken voorzien en bieden een goed alternatief op de safaritent, of safaritent met sanitair.

Koken en slapen in een Sun lodge

In de Sun lodge voor 4 personen is een vaste keuken aanwezig waar heerlijk in gekookt kan worden. De keuken is voorzien van een vier pits thermisch beveiligd gastoestel. In de keukenkastjes vind je servies en alles wat je nodig hebt om lekker te kunnen koken.

Een belangrijk kenmerk van onze Sun lodge voor 4 personen is het overdekte terras waardoor je ook bij wat minder weer toch lekker buiten kunt zitten.

Inventaris van een Sun lodge

Er zijn sanitaire voorzieningen in de Sun lodges, zoals een toilet en een douche, ook is er stromend water aanwezig. Daarnaast is er elektriciteit en er is verlichting in de slaapcabines, het woongedeelte en onder de luifel. Verder is er een koelkast, koffiezetapparaat, vaatwasser, magnetron en een waterkoker aanwezig.Uiteraard zijn er standaard kussens en dekbedden aanwezig in de Sun lodge voor 4 personen. Op de meeste campings is het verplicht om een lakenpakket bij te boeken voor de Sun lodge. Tevens bestaat de mogelijkheid om een babypakket (kinderstoel + campingbedje) bij te boeken. Huisdieren zijn op de meeste campings toegestaan, hier kunnen extra kosten voor in rekening gebracht worden. 

Loading interface...
prima9

Koken en slapen in een Mobile Home

De Mobile Home is uitgerust met een keuken, toilet en douche. In de keukenkastjes is alles aanwezig om een heerlijke maaltijd te kunnen bereiden. Daarnaast heeft accommodatie heeft 2 of 3 slaapkamers en beschikt de Mobile Home over een heerlijk terras. 

Inventaris van een Mobile Home

In de Mobile Home is een badkamer met douche, toilet en stromend water aanwezig. In de gehele accommodatie is elektriciteit en er is verlichting in de slaapkamers, het woongedeelte en op het terras. Verder is er een koelkast, 4-pits kookplaat en koffiezetapparaat aanwezig in de keuken.

Natuurlijk zijn er dekbedden en kussens aanwezig, elk dekbed is een éénpersoondekbed. Lakens zijn op de meeste campings verplicht en worden bij aankomst in de Mobile Home klaar gelegd voor gebruik 

Loading interface...

Bekijk hier onze andere accommodaties

Kies een vakantie die bij jou past

Loading interface...Loading interface...Loading interface...