Mobile Home

Mobile Home huren

Wanneer je niet in een tent wilt kamperen dan is de Mobile Home en goed alternatief. Deze accommodatie straalt iets meer comfort uit en heeft eigen sanitair.

Onder de categorie Mobile Homes biedt Vodatent ook de Sun lodge aan. Deze accommodaties zijn van veel gemakken voorzien en bieden een goed alternatief op de safaritent, of safaritent met sanitair.

Inspiratie

Loading interface...

Accommodaties

Loading interface...
Selecteer je reisdatum

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Wat wordt jouw bestemming?

Loading interface...Loading interface...Loading interface...

Koken en slapen in een Mobile Home

De Mobile Home is uitgerust met een keuken, toilet en douche. In de keukenkastjes is alles aanwezig om een heerlijke maaltijd te kunnen bereiden. Daarnaast heeft accommodatie heeft 2 of 3 slaapkamers en beschikt de Mobile Home over een heerlijk terras. 

Inventaris van een Mobile Home

In de Mobile Home is een badkamer met douche, toilet en stromend water aanwezig. In de gehele accommodatie is elektriciteit en er is verlichting in de slaapkamers, het woongedeelte en op het terras. Verder is er een koelkast, 4-pits kookplaat en koffiezetapparaat aanwezig in de keuken.

Natuurlijk zijn er dekbedden en kussens aanwezig, elk dekbed is een éénpersoondekbed. Lakens zijn op de meeste campings verplicht en worden bij aankomst in de Mobile Home klaar gelegd voor gebruik