Mobilhomes voor 4 personen

Home » Accommodaties » Mobile homes

Wil je een Mobilhome huren op één van onze familiecampings? Bij Vodatent slaap je in een mobilhome voor 4 personen. Met een vloeroppervlakte van ongeveer 25 vierkante meter en een terras aan de voorzijde, heb je aan ruimte geen gebrek. De leefruimte van de mobilhome is gericht op het overdekte terras aan de voorkant, die met elkaar verbonden is door 2 openslaande deuren, wat met mooi weer zeer prettig is.

Achter in de mobilhome zijn twee slaapcabines. In één slaapcabine staat twee eenpersoonsbedden en in de andere slaapcabine een tweepersoonsbed. Ook is er in de leefruimte nog een slaapbank aanwezig. De mobilhome is ook voorzien van eigen sanitair. 

Koken en slapen in een mobilhome voor 4 personen

In de mobilhome voor 4 personen is een vaste keuken aanwezig waar heerlijk in gekookt kan worden. De keuken is voorzien van een vier pits thermisch beveiligd gastoestel. In de keukenkastjes vind je servies en alles wat je nodig hebt om lekker te kunnen koken.

Een belangrijk kenmerk van onze mobilhome voor 4 personen is het overdekte terras waardoor je ook bij wat minder weer toch lekker buiten kunt zitten. 

Inventaris van een mobilhome voor 4 personen

Er zijn sanitaire voorzieningen in de mobilhomes, zoals een toilet en een douche, ook is er stromend water aanwezig. Daarnaast is er elektriciteit en er is verlichting in de slaapcabines, het woongedeelte en onder de luifel. Verder is er een koelkast, koffiezetapparaat en een waterkoker aanwezig.

Uiteraard zijn er standaard kussens en dekbedden aanwezig in de mobilhome voor 4 personen. Een lakenpakket kan, op de meeste campings, worden bijgeboekt voor € 8,- per lakenpakket. Tevens bestaat de mogelijkheid om een babypakket (kinderstoel + campingbedje) bij te boeken voor € 2,- per set per nacht. Huisdieren zijn toegestaan. Het tarief voor een huisdier is € 5,- per nacht.

Op de dag van aankomst staat onze mobilhome vanaf 15:00 uur klaar en kun je inchecken bij de receptie. Op de vertrekdag dien je de mobilhome voor 10:00 uur te verlaten en uit te checken bij de receptie.

Inventaris van de mobilehomes

  • 1x tweepersoonsbed 140 x 190
  • 2x eenpersoonsbed 80 x 190
  • 1x slaapbank 130 x 200

* inventaris in de mobilhome kan per camping iets afwijken van bovenstaande lijst omdat sommige campings hun eigen inventaris verzorgen.