Sunlodge

Sun lodge huren

Wil je een Sun lodge huren op één van onze familiecampings ? Bij Vodatent slaap je in een Sun lodge voor 4 personen. Met een vloeroppervlakte van ongeveer 25 vierkante meter en een terras aan de voorzijde, heb je aan ruimte geen gebrek. De leefruimte van de Sun lodge is gericht op het overdekte terras aan de voorkant, die met elkaar verbonden is door 2 openslaande deuren, wat met mooi weer zeer prettig is. Achter in de Sun lodge zijn twee slaapcabines. In één slaapcabine staat twee eenpersoonsbedden en in de andere slaapcabine een tweepersoonsbed. Ook is er in de leefruimte nog een slaapbank aanwezig. De Sun lodge is ook voorzien van eigen sanitair. 

Verblijf in een safaritent

 

Koken en slapen in een Sun lodge voor 4 personen

In de Sun lodge voor 4 personen is een vaste keuken aanwezig waar heerlijk in gekookt kan worden. De keuken is voorzien van een vier pits thermisch beveiligd gastoestel. In de keukenkastjes vind je servies en alles wat je nodig hebt om lekker te kunnen koken. Een belangrijk kenmerk van onze Sun lodge voor 4 personen is het overdekte terras waardoor je ook bij wat minder weer toch lekker buiten kunt zitten.

 

Inventaris van een Sun lodge voor 4 personen

Er zijn sanitaire voorzieningen in de Sun lodges, zoals een toilet en een douche, ook is er stromend water aanwezig. Daarnaast is er elektriciteit en er is verlichting in de slaapcabines, het woongedeelte en onder de luifel. Verder is er een koelkast, koffiezetapparaat, vaatwasser, magnetron en een waterkoker aanwezig.Uiteraard zijn er standaard kussens en dekbedden aanwezig in de Sun lodge voor 4 personen. Bij een Sun lodge is het verplicht om een lakenpakket bij te boeken. Tevens bestaat de mogelijkheid om een babypakket (kinderstoel + campingbedje) bij te boeken voor € 2,- per set per nacht. Huisdieren zijn toegestaan. Het tarief voor een huisdier is € 5,- per nacht.

Accommodaties

Loading interface...

Wat wordt jouw bestemming?

Loading interface...Loading interface...Loading interface...

Sun lodge huren