Unieke glamping accommodatie huren

Tegenwoordig zijn de mogelijkheden op het gebied van overnachten eindeloos. Ook bij Vodatent breiden wij ons assortiment uit als het gaat om glamping accommodaties. Naast onze standaard safaritent, safaritent met sanitair en onze Sun lodges, biedt Vodatent nu ook andere accommodaties aan.

Ook deze accommodaties zijn volledig ingericht en direct klaar voor gebruik. Zo kan de vakantie gelijk beginnen en is het opzetten van een eigen tent verleden tijd. Bekijk het aanbod van onze andere accommodaties op deze pagina en laat je verassen!

Slaapvat, unieke slaapplaats voor twee

Deze unieke accommodatie heeft genoeg ruimte voor 2 personen en door de grote openslaande ramen voelt het heel ruim aan. Aan de rechterkant van de ingang bevindt zich de slaapkamer met een groot tweepersoonsbed en aan de linkerkant is de woonkamer met een tafel en 2 slaapbanken. Verder is de keuken centraal gelegen en voorzien van een koelkast en een magnetron.

Bij aankomst is het slaapvat klaar voor gebruik en kan, na het uitpakken van de auto, de vakantie kan gelijk beginnen. Dat is het comfort van een accommodatie huren bij Vodatent.

Groots slapen in een Tiny House

De naam zegt het al, een klein huis, maar klein wil niet zeggen minder comfort. In een Tiny House heb je alles wat je nodig hebt om van je vakantie te kunnen genieten. Zo zijn er huisjes geschikt voor 2 en voor 4 personen. Ieder beschikken ze over een eigen keuken die volledig ingericht is.

De meeste Tiny Houses die te huur zijn bij Vodatent beschikken over eigen sanitair of over privé sanitair. Dit zorgt voor nog meer gemak en vrijheid tijdens de vakantie.  Na het inchecken op de camping staat de accommodatie klaar voor gebruik en kan het ontspannen beginnen.

Het genieten begint bij aankomst

Net als bij de safaritenten en de Sun lodges van Vodatent, staan onze andere unieke accommodaties ook volledig ingericht voor je klaar bij aankomst.  Dat is toch het ultieme begin van jouw vakantie? Geen stress, geen gedoe, alleen maar genieten. Neem gerust een kijkje op de website en vindt jouw ideale vakantiebestemming.

Bekijk onze andere accommodaties