Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Bij een bos

Je wilt natuurlijk een bijzonder plekje vinden voor je vakantie. Wat is er meer bijzonder dan in een bos verblijven, midden in de natuur? Zijn er al konijntjes gespot? of misschien zelfs wel een hert?

le_roptai_(8)
Natuur

Wat is er nou zo leuk aan een wandel- en fietsvakantie?

Als je op een wandel- en fietsvakantie gaat kan je optimaal genieten van wat de mooie omgeving je te bieden heeft! Op deze manier kan je zoveel ontdekken van de omgeving en kom je op plekken waar je normaal gesproken misschien wel nooit zou komen. Bij terugkomst op de camping, na een lange dag wandelen of fietsen kan je uiteraard heerlijk ontspannen. Op sommige plekken in binnen- of buitenland zou je onderweg ook nog wel wat dieren tegen kunnen komen. Als je een dierenliefhebber bent of het gewoon leuk vind om ze te spotten is dit natuurlijk extra leuk. Verder kom je ook op zo'n wandel of fietsroute vaak nog wel een leuk restaurant tegen waar je even kan ontspannen en genieten van een hapje eten of lekker drankje.

Wandel- en fietsvakantie in het binnenland

Nederland staat bekend om de talloze wandel- en fietsroutes die door het hele land heen gaan. Daarbij komt er ook nog is bij dat Nederland beschikt over ontzettend veel prachtige natuurgebieden. Zo kan je bijvoorbeeld lekker wandelen of fietsen door de Veluwe of door de heuvels in Limburg. In de Achterhoek, Noord-Brabant of Noord-Holland heb je ook meer dan genoeg mogelijkheden om te fietsen of te wandelen. Langs de mooie wateren in Flevoland kan je ook prachtig wandelen of fietsen. Kortom Nederland is een ideaal land om de hort op te gaan met je fiets of met je wandelschoenen!

hike
op_vakantie_in_friesland_met_de_hond1

Rust

Verblijven in een safaritent bij een bos is bij uitstek perfect voor een rustige vakantie. Heb je thuis een druk leven? Ben je het gestress helemaal zat. Kies dan voor glamping bij een bos.  De safaritent staat al voor je klaar en is van alle gemakken voorzien (soms zelfs met sanitair). Hier hoef je je dus niet druk om te maken. Zodra je aankomt voel je meteen de rust over je heen komen.

Fiets- en wandelroutes

Wil je toch iets meer actie? Pak dan de fiets en rijd één van de vele fietsroutes . Ook kun je gaan wandelen, op deze manier neem je nog meer van je omgeving op. Voor kinderen zijn wandelingen ook erg leuk. Ga samen op zoek naar paddenstoelen en kabouters en ontdek de wildernis!

Fietsen_1
Loading interface...