1 aug. 2023
Staycation
Joëlle van Weelden

Ben jij van plan om te kamperen in een van onze comfortabele safaritenten en is een zwembad voor jou een must? Geniet samen of met het gezin van alle rust, liggend aan het zwembad. Bekijk hieronder 5 van onze campings in Nederland met een zwembad. 

Vous prévoyez de camper dans l'une de nos confortables tentes de safari et la piscine est un must pour vous ? Profitez du calme et de la tranquillité, ensemble ou en famille, au bord de la piscine. Découvrez ci-dessous 5 de nos campings aux Pays-Bas avec piscine.

Camping Emmen

Deze familiecamping ligt midden in de Drentse natuur. De camping biedt naast het verwarmde buitenzwembad ook nog andere faciliteiten aan, zoals een klein restaurant met terras en een prachtige visvijver. Natuur en avontuur komen samen op Camping Emmen. Dit is een bijzondere plek waar je écht tot rust komt en kan genieten van elkaar. 

Ontdek Camping Emmen

Camping de Zeven Heuveltjes

Camping de Zeven Heuveltjes is een camping voor jong en oud. De camping ligt op het prachtige Hondsruggebied in Drenthe en biedt vele faciliteiten zoals een air trampoline, zandbaken en speeltuinen. Een van deze speeltuinen staat naast het verwarmde buitenzwembad. Er is een dieper bad en een peuterzwembad met een kleine glijbaan. 

Ontdek Camping de Zeven Heuveltjes

Watersportcamping Tussen de Diepen

Watersportcamping Tussen de Diepen in Blokzijl is de perfecte camping voor echte waterliefhebbers. De camping wordt omringd door water en biedt dan ook enorm veel activiteiten. De camping ligt aan het prachtige Nationaal Park Weerribben-Wieden waar je meertjes, poelen en kleine eilandjes vindt. De camping heeft een groot verwarmd openluchtzwembad en een peuterbad. Ook kun je perfect zonnen naast het zwembad op een van de luchtbedden.

Découvrir Watersportcamping Tussen de Diepen

Camping Gorishoek

Deze bijzondere camping in Zeeland is de perfecte camping voor iedereen. Ga heerlijk eten bij het restaurant SMAEK op de camping. Dit restaurant is van april tot en met september geopend en serveert heerlijke gerechten en drankjes. Ze hebben een buitenzwembad met glijbaan waar heerlijk in gezwommen kan worden. Doordat de camping aan de Zeeuwse kust is gelegen, kun je ook op de fiets stappen en in de zee zwemmen.

Ontdek Camping Gorishoek

Camping Mareveld

Bij deze familiecamping is het genieten van het buitenleven, net buiten de drukte van de omgeving. De camping is gelegen tussen de heuvels van Zuid-Limburg. Mareveld biedt speciale faciliteiten voor families met kleine kinderen. Zo is er een speeltuin met verschillende toestellen als een piratenschip, kabelbaan en een trampoline. De camping heeft een modern zwembad waar je heerlijk kunt ontspannen. Als je uitgezwommen bent kun je heerlijk zonnen op de stoeltjes aan de rand van het zwembad. 

Ontdek Camping Mareveld