5 campings met een zwembad

Ben jij van plan om te kamperen in een van onze comfortabele safaritenten en is een zwembad voor jou een must?

Bekijk dan hieronder 5 toffe campings in Nederland met een zwembad.

Samen met je gezin genieten van de rust liggend aan het zwembad. Geniet van een zorgeloze vakantie bij Vodatent.

undefined

Camping Emmen

Deze gezellige camping in Drenthe is perfect om samen met je gezin naartoe te gaan. De camping wordt volledig omringd door groen en biedt veel faciliteiten, waaronder een zwembad.

Een bijzondere plek waar je écht tot rust kan komen en kan genieten van de omgeving, en elkaar. Bekijk hier meer over Camping Emmen.

Camping de Zeven Heuveltjes

Camping de Zeven Heuveltjes is een camping voor jong en oud. De camping ligt op het prachtige Hondsruggebied in Drenthe en biedt vele faciliteiten zoals een snackbar, air trampoline, speeltuinen en een verwarmd buitenzwembad met peuterbad. Ook kun je via de camping fietsen en/of skelters huren.

Bekijk hier meer over Camping de Zeven Heuveltjes.

undefined

Camping Gorishoek

Deze bijzondere camping in Zeeland is de perfecte camping voor iedereen. Ga heerlijk eten bij het restaurant SMAEK op de camping. Dit restaurant is van april t/m september geopend en serveert heerlijke gerechten en drankjes. Ze hebben een buitenzwembad waar heerlijk in gezwommen kan worden.

De camping ligt in de buurt van meerdere strandjes, zodat je genoeg opties hebt.

In de omgeving van de camping kun je zeilen, surfen, duiken en vissen.

Bekijk hier meer over Camping Gorishoek.

Watersportcamping Tussen de Diepen

Camping Tussen de Diepen in Blokzijl is de perfecte camping voor echte water liefhebbers. De camping wordt omringd door water en biedt dan ook enorm veel activiteiten. De camping ligt aan het prachtige Nationaal Park Weerribben-Wieden waar je meertjes, poelen en kleine eilandjes vindt. De camping heeft een groot verwarmd openluchtzwembad en een peuterbad. Ook kun je perfect zonnen naast het zwembad op een van de luchtbedden.

Bekijk hier meer over Watersportcamping Tussen De Diepen.

Camping Mareveld

Bij deze familiecamping is het genieten van het buitenleven, net buiten de drukte van de omgeving. De camping is gelegen in Zuid-Limburg, en ligt vlakbij de Ardennen. Mareveld biedt speciale faciliteiten voor families met kleine kinderen. Zo is er een grote speeltuin en andere sport- en ontspan mogelijkheden voor jong en oud. De camping heeft een modern zwembad waar je heerlijk kunt ontspannen.

Bekijk hier meer over Camping Mareveld.