Even weg tijdens Hemelvaart

Er even tussenuit met Hemelvaart? Dan is Hemelvaart bij uitstek een perfect moment! Geniet van een extra lang weekend samen of met het gezin. Met ons ruime aanbod aan safaritenten gelegen op prachtige locaties kun je zorgeloos genieten.

Ontdek tijdens Hemelvaart de kracht en schoonheid van de natuur. Ontwaak in de natuur en ervaar de stilte van de ochtend. Terwijl de eerste zonnestralen spelen met het tentdoek. Ga eropuit en ontdek ongerepte natuurgebieden, en ontsnap aan de dagelijkse drukte tijdens je verblijf in onze safaritenten waar je volledig tot rust komt. 

Hemelvaart_-_2
Ned-Be

Boek een heerlijk weekend weg met Hemelvaart

Geniet van al het moois wat Nederland te bieden heeft, of reis naar België en geniet van de bruisende Belgische steden. Avonturiers kunnen zich uitleven in de Ardennen en liefhebbers van geschiedenis kunnen hun geest verrijken in diverse kastelen en grotten.

Heb je nog geen keuze gemaakt? Bekijk hieronder of via zoek & boek de beschikbaarheid tijdens Hemelvaart op diverse aangesloten campings- en vakantieparken. Wil je meer weten over onze beschikbare accommodaties, neem dan contact met ons op.

Laat je inspireren

Kies een vakantie die bij jou past

Loading interface...Loading interface...Loading interface...