Overnachten in een trekkershut

Vodatent staat bekend om haar comfortabele en complete safaritenten, maar echter zijn dit niet de enige accommodaties die Vodatent aanbiedt. Zo biedt Vodatent ook Mobile Homes, Tipitenten en Trekkershutten aan. In deze blog vertellen wij je graag meer over de trekkershutten!

undefined

Trekkershutten bij Vodatent
Vodatent biedt op verschillende campings trekkershutten aan. Alle trekkershutten zijn comfortabel en beschikken over een compleet inventaris, hierdoor hoef je vrij weinig mee te nemen. De trekkershutten staan bij iedere camping op bosrijke locatie en heeft een leuk uitzicht. Hiernaast zijn de schone sanitair gebouwen om de hoek.

Voor wie is een overnachting in een trekkershut interessant?
Officieel gezien zijn de trekkershutten bedoeld voor ‘trekkers’, echter is dit al lang niet meer de enige groep die hierin overnacht. De hutten zijn ideaal voor wandel- en fietsvakanties of om te proefkamperen. De accommodatie wordt vaak voor korte periodes geboekt, maar langer is zeker niet onwenselijk gezien de accommodatie genoeg comfort biedt.

undefined

Wat zijn de voordelen van trekkershutten?
Als je op de website van Vodatent alle accommodaties bekijkt is het lastig om een goede keuze te maken, alle accommodaties zijn leuk! Wij maken het je graag makkelijker om de knoop door te haken, om deze reden hebben wij de voordelen van de trekkershutten opgesomd. Dit zijn de voordelen van de trekkershutten:

  • Accommodatie staat direct klaar
  • Alles wat je nodig hebt
  • Ideaal voor korte verblijven
  • Ideaal voor fietsvakanties
  • Voordelig

Fietsvakantie
Tijdens een fietsvakantie trek je door een regio en verblijf je bij een accommodatie. Een trekkershut is de uitgelezen accommodatie voor zo’n fietsvakantie. De accommodatie biedt voldoende comfort voor 1 á 2 nachten en is relatief goedkoper dan vergelijkbare accommodaties, een win-win situatie! De trekkershutten zijn ideaal om je spullen tijdelijk op te bergen. Als jij je spullen hebt opgeborgen kan je de camping en omgeving gaan ontdekken.