Vodatent.nlVodatent.nl
Forgot password?

Boeken

In het kostenoverzicht zijn alleen de kosten opgenomen die je vooraf dient te betalen. Wij vragen een aanbetaling van 50%, het restant dient uiterlijk 8 weken voor aankomst voldaan te worden.

Bij het inchecken op de camping betaal je een toeslag van € 3,- per persoon per nacht. Dit is een all-in tarief voor alle bijkomende kosten op locatie, zoals toeristenbelasting, elektra, campinggas, milieuheffing en eventuele andere lokale heffingen.

Naast de verplichte toeslag per persoon, vragen de meeste campings € 50,- borg bij het inchecken.
Optionele bijkomende kosten, zoals lakenpakketten, huisdieren en het huren van een kinderstoel + campingbedje worden ook niet in de vooraf te betalen kosten meegenomen en dienen betaald te worden bij het inchecken op de camping. Op Camping de Watertoren en Camping 2000 zijn de lakenpakketten verplicht. Op Camping Le Confluent zijn huisdieren niet toegestaan.

Disclaimer: bij het voltooien van deze boeking ga je een bindende overeenkomst aan met Vodatent. Je gaat akkoord met onze algemene voorwaarden, onze privacyverklaring en het verwerken van persoonsgegevens op basis van deze overeenkomst. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn met toekomstige correspondentie en boekingen, slaat Vodatent je gegevens 5 jaar op.


Bijkomende kosten bij inchecken € 3,- per persoon per nacht.

 

nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, aanbiedingen, tips voor de leukste uitjes rond de camping en andere bijzonderheden van Vodatent?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Er is een bevestigingsmail naar je toe gezonden. Controleer je inbox of spammap om je abonnement te bevestigen.

Pin It on Pinterest