Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Aankomst

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Vertrek

Kamperen op de leukste boerderijcampings

In alle rust kamperen en lekker ontspannen op het platteland? Dat kan natuurlijk alleen maar op een mini-camping! Even helemaal weg van de dagelijkse drukte. En dat terwijl je kinderen vriendjes maken met de dieren op de boerderij. Huur nu een glamping safaritent op de leukste kleinschalige boerderijcampings! 

Kamperen bij de boer is genieten van de rust op het platteland

Ver weg van de dagelijkse drukte, geniet je van alle rust en ruimte die je alleen op het platteland kunt vinden. Op de boerderij draait het leven niet om deadlines. Ook je kinderen hoeven niet op tijd op de voetbal te zijn. Hier bepaalt de natuur het tempo. Een boerencamping is dan ook de ideale plek om de dagelijkse verplichtingen ver achter je te laten. Hier kun je echt van je rust genieten.

Op een deze campings leef je zoals een boer leeft. Maar dan zonder het vroege opstaan natuurlijk. Het is vakantie! Lekker de hele dag buiten zijn, omringd door allerlei dieren. Zo kun je lekker eieren rapen voor je ontbijt. Of genieten van een glas heerlijk verse melk van de koe. Dat is het echte leven op het platteland!

De dieren op de boerderij zijn ook de perfecte vakantievriendjes voor je kinderen. Spelen met de geiten, ponyrijden of de kippen eten geven. Met de boer als wijze leermeester leren je kinderen alles over de boerderij.