Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Aankomst

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Vertrek

Camping le Moulin du Diable

Op één van de mooiste plekjes in de Belgische Ardennen, midden in de prachtige natuur ligt onze kleinste camping, Moulin du Diable in Sougné-Remouchamps. Dit is een echte minicamping. Alles straalt hier rust uit. Even tijd voor jezelf. Lees een goed boek of ga wandelen in de omgeving. Niets moet, alles mag.

Vanaf de camping worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan een kanotocht over de rivier, boogschieten en outdoorsteppen. Daarnaast kun je verschillende tochten maken, zoals ATB-tochten, GPS-tochten en fotospeurtochten. Een bezoek aan de grotten van Comblain-au-Pont is ook leuk om te doen. Bovendien kun je een spannende dag in de steengroeve Carriënta beleven. Je vindt hier namelijk het grootste en meest uitdagende challenge-parcours van de Benelux. Via een lange tunnel van 400 meter kun je in de mijn komen. Tegenwoordig is het een leuk klim- en klauterparadijs. Het personeel helpt je graag en ze zorgen voor veilig materiaal.

Op een steenworp afstand van de camping ligt het plaatsje Aywaille. Je kunt er heerlijk winkelen of uit eten gaan. Je kunt natuurlijk ook een mooie wandeling maken. De rivieren Ourthe en de Amblève en valleien met prachtige uitzichten zorgen voor een schitterende omgeving. Ga kijken waar de rivieren uitkomen in de Ninglingspo-vallei. Via bruggetjes en bospaden kun je onderweg altijd even van het uitzicht genieten.

Niet ver van de camping liggende de bekende grotten van Remouchamps, het kuuroord Spa, de Hoge Venen, Plopsaland en het Safaripark Monde Sauvage. Je kunt natuurlijk ook per trein naar de boeiende stad Luik met haar beroemde markt op zondagochtend.

Outdoor activiteiten

Rust

Minicamping

Groen

Camping le Moulin du Diable

Quarreux 2, 4920 Sougné-Remouchamps

Voorzieningen op Camping le Moulin du Diable

 • Bosrijke omgeving
 • Kleinschalig
 • Natuur
 • Rustig gelegen

Extra informatie over de voorzieningen

Soms is het handig om van te voren te weten of de horeca wel is geopend tijdens jouw verblijf, of bijvoorbeeld het zwembad of wanneer er animatie is. Hieronder hebben wij de belangrijkste extra informatie op een rijtje gezet.

* Alle hieronder genoemde periodes, tijden en prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen door omstandigheden wijzigen. 

Receptie
Periode geopend: gehele seizoen 

LET OP Deze camping is alleen geschikt voor tenten,vouwwagens en mini-busjes. Dit i.v.m. de breedte/hoogte van de tunnel aan het begin van de camping. Een hele kleine caravan kunt u wel met de hand door de tunnel duwen.  

Bijkomende kosten

De getoonde prijzen op onze website zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten worden vooraf afgerekend.

Verplichte kosten zijn:

 • Toeslag van € 3,- p.p.p.n.
 • Borg van € 50,- per accommodatie
 • Lakenpakket € 9,50 p.p.


Optioneel bijkomende kosten:

 • Kinderstoel + campingbedje € 2,- p.n.
 • Extra auto (1 auto is ingebegrepen) € 5,- p.n.
 • Handdoekenpakket € 8,-
 • Keukenpakket € 5,-