Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Vakantiepark de Toffe Peer

 Voorzieningen op Vakantiepark de Toffe Peer

 • Barbecueverhuur
 • Broodjesservice
 • Fietsverhuur
 • Gratis Wi-Fi
 • Jeu de boules
 • Kinderboerderij
 • Mindervaliden voorzieningen
 • Oplaadpunt elektrische auto's 
 • Oplaadpunt elektrische fietsen
 • Speeltuin
 • Wasserette
C._de_Toffe_Peer

Vakantiepark de Toffe Peer

Het complete vakantiegevoel op een unieke locatie, krijg je op vakantiepark de Toffe Peer, in Drenthe. Het vakantiepark ligt tussen drie nationale parken en op fietsafstand van Giethoorn, Het Venetië van het Noorden. Het vakantiepark zit dus op een ideale plek om mooie fiets- en wandeltochten te maken. Maar ook een dagje winkelen en ontspannen in het historische stadje Meppel, Steenwijk of Zwolle is een mogelijkheid.

Wat te doen op Vakantiepark De Toffe Peer?
Op het vakantiepark kan je echt helemaal tot rust komen en genieten van al het moois om je heen, De uitgestrekte weilanden bieden een prachtig uitzicht. De zonsop- en ondergangen zijn hier dan ook echt ontzettend mooi. De kinderen kunnen zich ook hele dagen uitleven! Er is een heerlijke speeltuin waar de kinderen zich kunnen vermaken of lekker rijden op de skelters die er zijn. Er worden ook elke dag dieren gevoerd, en de eitjes geraapt. De kinderen mogen helpen met het voeren van de geiten, kippen en eenden. Met lekker weer kan je heerlijk ontspannen bij de ruime zonneweide met vijver. Verspreid over het jaar organiseert Vakantiepark De Toffe Peer leuke activiteiten waar je aan kan deelnemen, zoals bingo, knutselavonden en een kampvuuravond. Het is dus echt een prachtige plek waar je helemaal tot rust komt, maar je ook heel goed kan vermaken!

Prachtige omgeving van Vakantiepark De Toffe Peer
Vakantiepark De Toffe Peer ligt te midden van 3 prachtige Nationale parken, het Dwingelderveld, het Drents-Friesche Wold en Weerribben/Wieden. Ieder Nationaal park heeft zijn eigen natuur. Alle 3 de Nationale parken bevinden zicht op fietsafstand van het vakantiepark. Voor de mensen die het leuker vinden om lekker te shoppen of gewoon de toerist uithangen in een leuke stad of dorp, zijn er ook genoeg mogelijkheden. Meppel, Giethoorn, Steenwijk of Zwolle zijn zeker een aanrader om te bezoeken, hier valt genoeg te doen en ook veel moois te zien. Ook met kinderen is er genoeg te doen in de buurt, zo kan je bijvoorbeeld een leuke dag beleven in Attractiepark Slagharen of het Subtropisch zwembad Hesselingen in Meppel. Kortom, er is genoeg te zien en te beleven in de omgeving!

Extra informatie over de voorzieningen

Soms is het handig om van te voren te weten of de horeca wel is geopend tijdens jouw verblijf, of bijvoorbeeld het zwembad of wanneer er animatie is. Hieronder hebben wij de belangrijkste extra informatie op een rijtje gezet.

* Alle hieronder genoemde periodes, tijden en prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen door omstandigheden wijzigen. 

Receptie
Periode geopend: 25 maart t/m 31 oktober
Openingstijden 08:00-12:00 en 13:00-18:00

Broodjesservice
Periode geopend: gehele seizoen

I.v.m. Corona heeft de camping maatregelen getroffen zodat je veilig op de camping kunt verblijven. Ben je benieuwd wat deze maatregelen op dit moment zijn, neem dan contact op met de camping waar je geboekt hebt.

Fietsverhuur
Kosten: €13,- per dag

WiFi
Kosten: gratis

Barbercueverhuur
Kosten: €15,-

Bijkomende kosten

De getoonde prijzen op onze website zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten worden afgerekend bij aankomst op de camping.

Verplichte bijkomende kosten, ter plaatse te betalen:

 • Toeslag (€3,- p.p.p.n.)
 • Borg uiterlijk bij aankomst te voldoen € 50 (contant betalen)

Optionele bijkomende kosten, ter plaatse te betalen:

 • Kinderpakket (kinderbed en kinderstoel) €2,- p.n.
 • Lakenpakket € 9,- p.p.
 • Handdoekpakket € 6,- p.p.

Omgeving van Vakantiepark de Toffe Peer

Nationaal Park Dwingelderveld

Nationaal Park Dwingelderveld

17 km
Zwolle

Zwolle

33 km
Subtropisch zwembad Hesselingen

Subtropisch zwembad Hesselingen

11 km
Speelbos Roekpad Echten

Speelbos Roekpad Echten

14 km
Attractiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen

35 km
Pinz Bowling

Pinz Bowling

9 km
Taman Indonesia

Taman Indonesia

15 km
Natuurgebied Drents Fries Wold

Natuurgebied Drents Fries Wold

20 km
Meppel

Meppel

9 km
Giethoorn

Giethoorn

19 km

Bekijk de plattegrond van Vakantiepark de Toffe Peer

Bekijk hier de accommodaties op deze camping

Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...