Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Minicamping Falkenborg

Voorzieningen op Minicamping Falkenborg

 • Jeu de boules   
 • Kinderboerderij   
 • Receptie   
 • Speeltuin   
 • Sportveld(en)   
 • Tafeltennis    
 • Trampoline   
 • Vismogelijkheden   
 • Wasserette   
 • Wi-Fi gratis   
 • Zwemvijver/meer    
Minicamping_Falkenborg_(17)

Minicamping Falkenborg

Waterdijk 5a, 7156 ND Beltrum, Nederland

Minicamping Falkenborg is een gezellige minicamping waar je volop kunt genieten van de natuur en de rust. De minicamping is gelegen in buurtschap Lintvelde ten noordwesten van het dorp Beltrum in de Achterhoek. Tot 2003 is de minicamping nog een boerderij geweest, daarna hebben ze besloten om te stoppen. Toen de schuren waren gesloopt, ontstond er een enorme ruimte, waarvan ze later een natuurlijk aangelegde vijver hebben gemaakt. Daarna was de droom om meer mensen te laten genieten van deze plek en hierdoor is de minicamping ontstaan. Op de minicamping is er genoeg vertier voor kinderen en kan je als ouder in alle rust ontspannen. In de omgeving is ook genoeg te doen en zijn er leuke steden en plaatsjes om te bezoeken. 

Wat is er te doen op Minicamping Falkenborg?
Op minicamping Falkenborg is er vooral veel voor kinderen om te doen. Voor wat waterpret is er materiaal om een vlot te bouwen, zijn er bootjes om in te varen en uiteraard kan er ook gewoon in gezwommen worden. Verder zijn er speeltoestellen en een trampoline. Qua sportactiviteiten is er ook genoeg te doen, zo staat er een tafeltennistafel, voetbalgoaltjes, een volleybalveld, jeu de boules baan met materiaal en een set voor klootschieten. Aan activiteiten dus geen gebrek, vertier voor jong en oud. Na zo'n drukke dag is het natuurlijk heerlijk om lekker te gaan ontspannen in één van de volledig ingerichte safaritenten van Vodatent.

Omgeving bij Minicamping Falkenborg
Minicamping Falkenborg is gelegen in het buitengebied van het mooie kerkdorpje Beltrum in de gemeente Berkelland. Om de camping heen zijn er veel plekken waar je lekker zou kunnen fietsen en wandelen. Een klein stukje lopen bij de camping vandaan ligt het Kooibos en een beek genaamd de Slinge. Bij de beek zijn vispassages en natuurvriendelijke overs aangelegd zodat er een beek is ontstaan waar vissen, maar ook vogels als het ijsvogeltje zich thuis voelen. Er zijn ook fietspaden om de Slinge aangelegd, zodat je goed kunt genieten van de natuur. Verder zijn er ook leuke plaatsjes in de buurt zoals Beltrum, Borculo, Ruurlo en vestingstad Groenlo.

Extra informatie over de voorzieningen

Soms is het handig om van te voren te weten of de horeca wel is geopend tijdens jouw verblijf, of bijvoorbeeld het zwembad of wanneer er animatie is. Hieronder hebben wij de belangrijkste extra informatie op een rijtje gezet.

* Alle hieronder genoemde periodes, tijden en prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen door omstandigheden wijzigen. 

Receptie
Periode geopend: 01-04 t/m 31-10
Openingstijden: 08:30 - 20:00

I.v.m. Corona heeft de camping maatregelen getroffen zodat je veilig op de camping kunt verblijven. Ben je benieuwd wat deze maatregelen op dit moment zijn, neem dan contact op met de camping waar je geboekt hebt.

Als er door Coronamaatregelen minder en/of aangepaste faciliteiten worden aangeboden heb je geen recht op korting of restitutie. 

Wi-Fi
Kosten: gratis

Bijkomende kosten

De getoonde prijzen op onze website zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten worden afgerekend bij aankomst op de camping.

Verplichte kosten zijn:

 • Toeslag van € 3,- p.p.p.n.
 • Toeslag bij een verblijf van 1 nacht € 25,-


Optioneel bijkomende kosten:

 • Huisdieren 5,- p.n.
 • Kinderpakket (kinderbed en kinderstoel) 3,- p.n.
 • Bijzettentje (zelf meenemen - max 5m²) € 5,- p.n.   

Omgeving van Minicamping Falkenborg

Zutphen

Zutphen

30 km
Kasteel Ruurlo

Kasteel Ruurlo

10 km
Apenheul

Apenheul

68 km
Deventer

Deventer

45 km
Museum Erve Kots

Museum Erve Kots

10 km
Groenlo

Groenlo

8 km
Borculo

Borculo

5 km
Nationaal Park Veluwezoom

Nationaal Park Veluwezoom

60 km
Burgers' Zoo

Burgers' Zoo

60 km
Enschede

Enschede

38 km

Bekijk de plattegrond van Minicamping Falkenborg

Vind een accommodatie die bij jou past

Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...