Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Glamping de Parel

Voorzieningen op Glamping de Parel

  • Bar
  • Barbecue toegestaan
  • Broodjesservice
  • Fietsverhuur
  • Gratis WiFi
  • Huidieren toegestaan
  • Restaurant
Loading interface...
Glamping-de-Parel_Hacienda_8

Glamping de Parel

Groenewoudseweg 71 3896 LS Zeewolde

Midden in het prachtige bos Horsterwold, direct aan het water, ligt vakantiepark De Parel. Een plek waar je even helemaal niets hoeft, maar alles mag. Een plek waar je volledig vrij bent, tot rust komt, je creativiteit laat stromen en waar je nieuwe inspiratie opdoet.

Wat is er te doen op Glamping de Parel?

's Ochtends ontwaak je door het gezang van de vogels en de frisse geuren uit het omliggende bos. In de omgeving is de rust van de natuur altijd nabij. Op het park en in de nabije omgeving zijn er ook allerlei watersportmogelijkheden. Het eigen strand ,avontuur, rust, sport en natuur zijn altijd toegankelijk midden in het Horsterwold. Heb je behoefte aan gezelligheid? Geniet dan van een heerlijk drankje in de beach lounge. 's Avonds steek je je eigen barbecue aan of schuif je aan in ons gezellige restaurant. Je sluit de dag af rond het kampvuur, pratend over het leven of luisterend naar heerlijke muziek. Wil je werken vanuit deze heerlijke omgeving of vakantie en werken combineren? De Parel beschikt over een snelle wifi verbinding.

Iedereen vindt zijn ontspanning in ons park waar voor een verblijf een keuze kan worden gemaakt uit comfortable glamping tenten. Alle tenten beschikken over eigen sanitair en honden zijn welkom. Ook zijn er verse broodjes en kun je ene fiets huren op de camping. De Parel ligt aan het water. En waar water is, kan gezwommen worden! Het water is direct toegankelijk vanaf het park. Daarnaast heeft het park ook een privé strand wat alle ruimte biedt om te genieten van een stevige plons. In het natuurwater kunt u altijd genieten van een frisse duik.

Hoe je ook besluit je dagen in te vullen, op De Parel zal het je aan niks ontbreken.

Wat te doen in de omgeving van Glamping de Parel?

Omdat dit park redelijk centraal in het midden van Nederland ligt, is er veel te doen in de omgeving. Zoals wandelen in het Horsterwold. Je hoeft nergens naar toe, want je bent er al. Dit zeer grote aaneengesloten loofbomenbos is een prachtig natuurgebied waar je heerlijk kunt wandelen. Relmatig tref je hier reeën, wilde paarden, damherten, vossen en talloze soorten vogels. Bij de receptie kun je meer informatie verkrijgen. Naast de prachtige natuur zijn er in de buurt ook genoeg mooie steden te bezoeken. Hanze- en vestingstad Harderwijk is een stad met een rijke historie, en telt een kleine honderd rijksmonumenten. In de directe nabijheid liggen prachtige kastelen zoals, kasteel Staverden en kasteel De Essenburgh.

Ruim 3,8 meter onder de zeespiegel, net buiten het dorp Zeewolde, ligt Wijngoed Wilgenhorst. Sinds 2012 maakt wijnmaker Geert Horlings hier heerlijke witte, rode en bruisende wijnen. De gastheer van het wijngoed ontvangt regelmatig gasten voor een rondleiding en een wijnproeverij. Vraag bij de receptie naar de mogelijkheden.

Extra informatie over de voorzieningen

Soms is het handig om van te voren te weten of de horeca wel is geopend tijdens jouw verblijf, of bijvoorbeeld het zwembad of wanneer er animatie is. Hieronder hebben wij de belangrijkste extra informatie op een rijtje gezet.  

* Alle hieronder genoemde periodes, tijden en prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen door omstandigheden wijzigen. 

Receptie
Periode geopend: 29-04 t/m 30-10
Openingstijden: 08:00 - 18:00

Broodjesservice
Periode geopend: gehele seizoen
Bij te boeken bij de reservering

I.v.m. Corona heeft de camping maatregelen getroffen zodat je veilig op de camping kunt verblijven. Ben je benieuwd wat deze maatregelen op dit moment zijn, neem dan contact op met de camping waar je geboekt hebt.

Als er door Coronamaatregelen minder en/of aangepaste faciliteiten worden aangeboden heb je geen recht op korting of restitutie. 

Bar/restaurant
Periode geopend: gehele seizoen

Fietsverhuur
Periode geopend: gehele seizoen

Barbecueverhuur
Periode geopend: gehele seizoen

Wi-Fi
Gratis Wi-Fi 

Bijkomende kosten

De getoonde prijzen op onze website zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten worden afgerekend bij aankomst op de camping. 

Verplichte bijkomende kosten, ter plaatse te betalen:

• Toeslag (€1,23 p.p.p.n.
• Lakenpakketten €15,- p.p.

Optionele bijkomende kosten, ter plaatse te betalen:

• Ontbijt box €12,50 p.p.
• Huisdier € 7,50 per reservering

Omgeving van Glamping de Parel

Dolfinarium

Dolfinarium

15 km
Amsterdam

Amsterdam

52 km
Eemhof Watersport

Eemhof Watersport

15 km
Crazy Selfie

Crazy Selfie

26 km
Klimbos Harderwijk

Klimbos Harderwijk

17 km
Monkey Town Amersfoort

Monkey Town Amersfoort

25 km

Dierenpark Amersfoort

Dierenpark Amersfoort

32 km
Harderwold Golf

Harderwold Golf

20 km
Strand Horst

Strand Horst

23 km
Babor Beauty Center

Babor Beauty Center

22 km

Bekijk de plattegrond van Glamping de Parel

Loading interface...

Vind een accommodatie die bij jou past

Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...