Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Gutshof TDA-Lohma

Voorzieningen op Gutshof TDA-Lohma

  • Badmintonset 
  • Fietsroutes in nabije omgeving
  • Hikingroutes in nabije omgeving
Microcamping_Lohma_(2)

Gutshof TDA-Lohma

Lohma 17, 04618 Langenleuba-Niederhain 

Kom volledig tot rust in een safaritent en beleef kamperen bij de boer! Op de Camping Gutshof TDA-Lohma in Lohma heeft Vodatent verschillende safaritenten beschikbaar. Rust en natuur staan hoog in het vaandel op deze camping. De boerderijcamping is omringt door groen en overnachten bij de boer vormt een ware beleving. Hier wordt het echte vakantiegevoel ervaren.

Beleving op Camping Gutshof TDA-Lohma
Camping Gutshof TDA-Lohma is een camping voor de echte dierenvriend. De camping zelf heeft pony's, kippen, schapen en een hond over haar grondgebied lopen. 

De omgeving van de camping
Eropuit buiten de camping? Ontdek de omgeving van Camping Gutshof TDA-Lohma. De boerderij bevindt zich vlakbij een klein dorpje, Lohma an der Leina . In dit dorpje staat ook een 13e eeuwse kerk, wat wel een bezoek waard is. Omdat de boerderij omringt is door bossen, kun je dagen lang hier genieten van de flora en fauna die dit gebied rijk is. Ook is het mogelijk om dit gebied te verkennen met de hond of op de fiets. Er zijn genoeg mooie fietspaden in de buurt. Op zoek naar meer spanning? Door de bossen kan er ook met de mountainbike gereden worden.

Op 32 minuten rijden van de camping kun je Chemnitz Zoo bezoeken. Deze dierentuin heeft een groot vivarium met vele verschillende amfibiesoorten.
De stad Chemnitz is ook een bezoekje waar, met vele oude gebouwen en veel historie. 

Op 15 minuten afstand staat het Labyrinthehaus in Altenburg, dit is ook wel een bezoekje waard, het zal niet makkelijk zijn om je weg hier te vinden, maar als je de uitweg vindt, kunnen jullie gelijk de stad Altenburg bezoeken.
Al deze plekken zijn maximaal 35 km verwijderd van Camping Gutshof TDA-Lohma.

Extra informatie over de voorzieningen

Soms is het handig om van te voren te weten of de horeca wel is geopend tijdens jouw verblijf, of bijvoorbeeld het zwembad of wanneer er animatie is. Hieronder hebben wij de belangrijkste extra informatie op een rijtje gezet.

* Alle hieronder genoemde periodes, tijden en prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen door omstandigheden wijzigen.  

Receptie
Periode geopend: 10-4 t/m 28-9
Openingstijden: 09:00 - 10:00 / 15:00 - 17:00 

Broodjesservice
Periode geopend: maandag t/m zaterdag

I.v.m. Corona heeft de camping maatregelen getroffen zodat je veilig op de camping kunt verblijven. Ben je benieuwd wat deze maatregelen op dit moment zijn, neem dan contact op met de camping waar je geboekt hebt.

Als er door Coronamaatregelen minder en/of aangepaste faciliteiten worden aangeboden heb je geen recht op korting of restitutie. 

Fietsverhuur:
Fiets € 10,- per dag
Kinderfiets € 5,- per dag
Fietstrailer € 10,- per dag

Overige verhuur:
Speelgoedtrein € 5,- per dag
Tafelvoetbal € 5,- per dag
Grill/ BBQ € 5,-

Bijkomende kosten

De getoonde prijzen op onze website zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten worden afgerekend bij aankomst op de camping.

Verplichte kosten zijn:

  • Toeslag van € 3,- p.p.p.n.
  • Borg van € 50,- per accommodatie


Optioneel bijkomende kosten:

  • Lakenpakket € 8,- p.p.
  • Huisdier € 5,- p.n.
  • Kinderstoel + Campingbedje € 2,- p.n.
  • Bijzettentje (zelf meenemen - max. 5m²) € 5,- p.n.

Omgeving van Gutshof TDA-Lohma

Altenberg

Altenberg

12 km
Fietsen

Fietsen

1 km
Tierpark Chemnitz

Tierpark Chemnitz

34 km
Wandelen

Wandelen

1 km
Leipzig

Leipzig

56 km

Bekijk de plattegrond van Gutshof TDA-Lohma

Vind een accommodatie die bij jou past

Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...