Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

EuroParcs het Amsterdamse Bos

Voorzieningen op EuroParcs het Amsterdamse Bos

 • Campingwinkel
 • E-chopper verhuur
 • Fietsverhuur
 • Receptie 
 • Speeltuin
 • Wasserette
Entree_slagbomen_CCAB_europarcs

EuroParcs het Amsterdamse Bos

Kleine Noorddijk 1, 1187 NZ Amstelveen, Nederland

EuroParcs het Amsterdamse Bos heeft een prachtige ligging aan de zuidrand van het Amsterdamse Bos. Het unieke van dit vakantiepark is dat je er ook kunt kamperen, dichtbij het centrum van Amsterdam. Hier vind je het beste van twee werelden: je verblijft midden in de natuur tussen de hoge bomen, water en dieren en je staat ook zo in het bruisende centrum van de Nederlandse hoofdstad. Het park ligt verstopt tussen de hoge bomen, het water en de Schotse Hooglanders, wat een hele bijzondere ervaring is.

Wat te doen op EuroParcs het Amsterdamse Bos
EuroParcs het Amsterdamse Bos biedt de perfecte middenweg die past bij ieder type vakantieganger: op de camping geniet je van de rustgevende natuur en in een mum van tijd sta je op het levendige Museumplein. Op de camping zelf kunnen kinderen zich prima vermaken in de speeltuin, er staan genoeg speeltoestellen. Voor een klein boodschapje kan je terecht in de winkel, hier zijn ook diverse broodjes te verkrijgen. Op de camping kan je een fiets of E-chopper huren waarmee je de prachtige omgeving kan gaan ontdekken.

Rust, natuur, cultuur en stad bij EuroParcs het Amsterdamse Bos!
In het Amsterdamse Bos, maar ook buiten Amsterdam, kun je prachtig fietsen en wandelen in de uitgestrekte polders en prachtige bossen. Op de camping geniet je van de rustgevende natuur en in een mum van tijd sta je op het levendige Museumplein. In Amsterdam is heel veel cultuur en historie te ontdekken. Maak een rondvaart door de grachten, bezoek één van de vele musea en kijk naar de imponerende grachtenpanden. Met de kinderen kun je in de hoofdstad een dagje naar dierentuin Artis of naar het indrukwekkende Science Museum NEMO. Ook in de omgeving buiten Amsterdam is er nog genoeg te doen en zien. Met bijvoorbeeld de Zaanse Schans, de kaasstad Alkmaar en het oer-Hollandse vissersdorp Volendam. Kortom je hoeft je geen dag te vervelen op je vakantie bij EuroParcs het Amsterdamse Bos.

Extra informatie over de voorzieningen

Soms is het handig om van te voren te weten of de horeca wel is geopend tijdens jouw verblijf, of bijvoorbeeld het zwembad of wanneer er animatie is. Hieronder hebben wij de belangrijkste extra informatie op een rijtje gezet.

* Alle hieronder genoemde periodes, tijden en prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen door omstandigheden wijzigen. 

Receptie
Periode geopend: gehele seizoen
Openingstijden:
maandag: 09:00 - 19:00
vrijdag: 09:00 - 20:00
overige dagen: 09:00 -17:00

I.v.m. Corona heeft de camping maatregelen getroffen zodat je veilig op de camping kunt verblijven. Ben je benieuwd wat deze maatregelen op dit moment zijn, neem dan contact op met de camping waar je geboekt hebt.

Als er door Coronamaatregelen minder en/of aangepaste faciliteiten worden aangeboden heb je geen recht op korting of restitutie. 

Campingwinkel
Periode geopend: gehele seizoen
Openingstijden:
maandag: 09:00 - 19:00
vrijdag: 09:00 - 20:00
overige dagen: 09:00 -17:00 

Bijkomende kosten

De getoonde prijzen op onze website zijn exclusief bijkomende kosten.

Verplichte bijkomende kosten, vooraf te betalen zijn:

 • Toeristenbelasting (€ 3,- p.p.p.n. vanaf 18 jaar)
 • Lakenpakket €9,75 p.p.


Optionele bijkomende kosten, ter plaatse te betalen:

 • Kinderstoel € 6,- p.st.
 • Kinderbed € 6,- p.st.
 • Handdoekenpakket € 6,75 p.p.
 • Keukendoekenpakket € 6,-

Omgeving van EuroParcs het Amsterdamse Bos

Amsterdam

Amsterdam

10 km
Volendam

Volendam

34 km
Keukenhof

Keukenhof

29 km
Haarlem

Haarlem

23 km
Strand IJmuiden

Strand IJmuiden

33 km
Artis

Artis

15 km
Du Monde Escape Rooms

Du Monde Escape Rooms

3 km
Rijksmuseum

Rijksmuseum

13 km
Rondvaart Amsterdam

Rondvaart Amsterdam

10 km
Klimpark Fun Forest Amsterdam

Klimpark Fun Forest Amsterdam

7 km

Bekijk de plattegrond van EuroParcs het Amsterdamse Bos

Vind een accommodatie die bij jou past

Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...