Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

(Boerderij)camping de Hinde

Voorzieningen op (Boerderij)camping de Hinde

 • Barbecueverhuur 
 • Weide met dieren
 • Recreatieruimte   
 • Speelschuur  
 • Speelveld(en)   
 • Broodjes service
 • Tafelvoetbal   
 • Receptie
 • Verzorgschuur 
 • Speeltuinen 
 • Wasserette   
 • Wi-Fi (gratis)    
bos

(Boerderij)camping de Hinde

Stobbenweg 6, 8251 PX Dronten

In de provincie Flevoland, aan de rand van Dronten, ligt de gezellige Boerderijcamping de Hinde. Gelegen aan het Veluwemeer en met een bosrijke omgeving geniet je op deze Boerderijcamping van een prachtige locatie. De Boerderijcamping ligt centraal gelegen tussen verschillende toeristische steden en dorpen, waaronder Dronten, Elburg en Kampen. Ook kan je ter voet of met de fiets komen in het Abbert- en Revebos. De ruime safaritent van Vodatent beschikt over een eigen toilet. Dit in combinatie met de nieuwe douchgelegenheden van de camping zorgen ervoor dat u van alle gemakken bent voorzien. Er staan veel verschillende dieren op de camping. Deze dieren worden twee keer per dag gevoederd en de kinderen mogen daar bij helpen! Het is een werkend akkerbouw bedrijf dus u zult het boerenleven van dichtbij mee kunnen maken. Elke dag verse eieren van de eigen kippen zal die ervaring nog kleurrijker maken.

Wat te doen op Boerderijcamping de Hinde?
Bij Boerderijcamping de Hinde valt genoeg te doen, zo zijn er genoeg speelmogelijkheden voor kinderen. Er zijn skelters, een zandbak en zelfs een overdekte stro-stro speelhal.  Er bestaan ook nog genoeg andere mogelijkheden zoals een wandeling of fietstocht maken door het Abbert- en Revebos. Je kan uitwaaien bij het prachtige Veluwemeer of 1 van de historische steden in de buurt bezoeken.  Voor nog wat extra vertier met de kinderen is er ook nog een groot speelveld waar je bijvoorbeeld kan voetballen of volleyballen. Uiteraard zijn er ook dieren op Boerderijcamping de Hinde. Er lopen onder andere kippen, konijnen en shetlandpony's, dat is natuurlijk vooral extra leuk. Er is een recreatiezaal te vinden waar u heerlijk kan ontspannen of contact kan zoeken met andere campinggasten. Met gratis WIFI op het park zult u de mooiste vakantiekiekjes naar de  familie kunnen sturen.

De fantastische omgeving van Boerderijcamping de Hinde
De omgeving van Boerderijcamping de Hinde is alles behalve saai. Je bent omgeven in een bosrijke omgeving waar je je hart kunt ophalen met alle wandel en fietsroutes. Echter is er voor de adrenaline zoekers ook genoeg te beleven. Zo ligt pretpark Walibi Holland dicht bij en kun je in de omgeving kennis maken met zweefvliegen. Hoewel je ook je kennis kan verbreden met de verschillende musea in de buurt. De bekende en veel bezochte musea zijn Aviodrome en Batavialand. Natuurlijk hoef je niet naar een museum om kennis op te doen. Dit kan ook in historische steden. Bovendien zijn die er genoeg in de omgeving zoals Coevorden en Meppel. Ook voor leuke restaurants en terrasjes kan je terecht in de nabijgelegen steden. Ben je nieuwsgierig geworden naar dit mooie plekje in eigen land, huur dan de ruime safaritent van Vodatent en geniet van de prachtige natuur om je heen.

Extra informatie over de voorzieningen

Soms is het handig om van te voren te weten of de horeca wel is geopend tijdens jouw verblijf, of bijvoorbeeld het zwembad of wanneer er animatie is. Hieronder hebben wij de belangrijkste extra informatie op een rijtje gezet.

* Alle hieronder genoemde periodes, tijden en prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen door omstandigheden wijzigen. 

Wi-Fi
kosten: gratis

I.v.m. Corona heeft de camping maatregelen getroffen zodat je veilig op de camping kunt verblijven. Ben je benieuwd wat deze maatregelen op dit moment zijn, neem dan contact op met de camping waar je geboekt hebt.

Als er door Coronamaatregelen minder en/of aangepaste faciliteiten worden aangeboden heb je geen recht op korting of restitutie. 

Skelterverhuur
Kosten: gratis

Bijkomende kosten

De getoonde prijzen op onze website zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten worden afgerekend bij aankomst op de camping.

Verplichte kosten zijn:

 • Toeslag (€ 3,30 p.p.p.n.) 
 • Lakenpakket € 9,50,- p.p.

Optioneel bijkomende kosten: 

 • Kinderstoel + campingbedje € 2,- p.n.
 • Bijzettentje (zelf meenemen - max 5m²) € 5,- p.n.   

Omgeving van (Boerderij)camping de Hinde

Stedelijk Museum

Stedelijk Museum

10 km
Hanneke's Pluktuin

Hanneke's Pluktuin

7 km
Museum Schokland

Museum Schokland

20 km
Rijksmonument Broederpoort Kampen uit 1465

Rijksmonument Broederpoort Kampen uit 1465

8 km
Walibi Holland

Walibi Holland

12 km
Mechanisch Erfgoed Centrum

Mechanisch Erfgoed Centrum

17 km
Kaasboerderij van Zeeburg

Kaasboerderij van Zeeburg

15 km
National Aviation Museum (Aviodrome)

National Aviation Museum (Aviodrome)

31 km
Koornmarktpoort Kampen

Koornmarktpoort Kampen

9 km
Natuurpark Lelystad

Natuurpark Lelystad

28 km

Bekijk de plattegrond van (Boerderij)camping de Hinde

Vind een accommodatie die bij jou past

Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...