Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Camping Lotje

Voorzieningen op Camping Lotje

 • Animatie voor kinderen
 • Broodjesservice
 • Huisdieren toegestaan
 • Kinderboerderij
 • Receptie
 • Recreatieactiviteiten voor volwassenen
 • Snackbar

 • Speeltuin
 • Tafeltennis
 • Trampoline
 • Wasserette
 • WIFI (Gratis)
 • Yoga
 • Zwemvijver
C._Camping_Lotje_(8)

Camping Lotje

Gast Oderbrucke 1, 37197 Hattorf am Harz, Duitsland

Camping Lotje is een leuke camping voor jong en oud, gelegen in het prachtige natuurgebied de Harz. Speeltuinen, een fitnessstudio en een verwarmd buitenzwembad zijn slechts een paar voorbeelden van de velen faciliteiten op de camping. Doordat het in het midden van weilanden en bossen ligt, krijg je een écht gevoel van rust en ontspanning.

Wat is er te doen op Camping Lotje?
Op camping Lotje zul je je niet gauw ververvelen. Voor de kinderen is er een speeltuin waar ze lekker kunnen spelen op de trampolines, kunnen tafeltennissen, schommelen en glijden van de glijbanen. Op de camping kun je ook mee doen met een lesje yoga voor een echt rustgevend momentje. Wanneer je op zoek bent naar wat avontuur, kun je goud zoeken in de Oder of meedoen aan een Nordic Walking cursus. Behoefte aan wat beweging? Op 3,5 km van de camping zit een grote sportschool waar je al je energie kwijt kunt. Of huur een fiets en ga erop uit in de prachtige regio.

Omgeving van Camping Lotje
In de omgeving van camping Lotje valt er van alles te beleven. Harz biedt wandelroutes aan voor elk seizoen en veel van deze routes zijn ontworpen als rondwandelingen of kunnen in etappes worden gelopen. Is het lekker warm? Neem dan een duik in het zwembad of ga naar de rivier de Raume  in het  zuidoostelijke deel van de Rosenberg-rug in Nedersaksen. Een onvergetelijke ervaring is de Eenhoorngrot in het westelijke Harz. Voor de echte waaghalzen, is er de "Titaan". Deze hangbrug is 483 meter lang en hangt op 100 meter hoogte over het landschap, niet voor mensen met hoogtevrees dus! Op zoek naar nog meer adrenaline? Ga dan op de Megazipline, parallel aan de hangbrug en zipline over het water van het stuwmeer.

Extra informatie over de voorzieningen

Soms is het handig om van te voren te weten of de horeca wel is geopend tijdens jouw verblijf, of bijvoorbeeld het zwembad of wanneer er animatie is. Hieronder hebben wij de belangrijkste extra informatie op een rijtje gezet.

* Alle hieronder genoemde periodes, tijden en prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen door omstandigheden wijzigen.

Receptie
Periode geopend: 1 april - 31 oktober
Openingstijden: 14:00 - 19:00

Broodjesservice
Periode geopend: 1 april - 31 oktober
Openingstijden: 8:15 - 8:45

De broodjes worden bezorgd bij de plek

I.v.m. Corona heeft de camping maatregelen getroffen zodat je veilig op de camping kunt verblijven. Ben je benieuwd wat deze maatregelen op dit moment zijn, neem dan contact op met de camping waar je geboekt hebt.

Als er door Coronamaatregelen minder en/of aangepaste faciliteiten worden aangeboden heb je geen recht op korting of restitutie. 

Horeca
Snackbar Periode geopend: 1 april - 31 oktober
Openingstijden : wisselende tijden  

Wi-Fi Bereik: 80% van de camping Kosten: Gratis.

Zwemvijver
Openingstijden: altijd geopend

Animatie / Kinderclub
Periode: hoogseizoen

 

Bijkomende kosten

De getoonde prijzen op onze website zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten worden afgerekend bij aankomst op de camping.


Optioneel bijkomende kosten:

 • Lakenpakket € 8,- p.p.
 • Bijzettentje (zelf meenemen max. 5m²) €5,- p.n.

Omgeving van Camping Lotje

Bowling

Bowling

1 km
Rasti Land

Rasti Land

83 km
Rhumequelle

Rhumequelle

13 km
Rodelpark

Rodelpark

76 km
Badeparadies

Badeparadies

38 km
Europese Broodmuseum

Europese Broodmuseum

23 km
Eselsplatz

Eselsplatz

19 km
Seilbahnen

Seilbahnen

77 km
Eenhoorn grotten

Eenhoorn grotten

14 km
Kasteel Herzberg

Kasteel Herzberg

8 km

Bekijk de plattegrond van Camping Lotje

Vind een accommodatie die bij jou past

Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...