Minicamping de Lindenhoeve
Nistelrode, Noord-Brabant, Nederland

Minicamping de Lindenhoeve

Nistelrode, Noord-Brabant, Nederland

Ben je op zoek naar een kleine, rustieke camping, die midden in de natuur ligt? Dan is Minicamping de Lindenhoeve de juiste keuze. De camping is gelegen aan het natuurgebied De Maashorst in de provincie Noord-Brabant. 

Wat is er te doen op Minicamping de Lindenhoeve? 

Minicamping de Lindenhoeve heeft voor jong en oud voldoende te bieden. Kinderen voelen zich hier direct thuis (en kunnen volop genieten). Minicamping De Lindenhoeve is gelegen naast een zorgboerderij, zodat de camping is omringd met boerderij dieren. Op de camping zelf zijn er cavia’s en konijnen waar de kinderen mee kunnen knuffelen. Daarnaast is er een speeltuin, een springkussen en voor de kleintjes een zandbak om in te spelen. 

Tevens is er een centrale ruimte aanwezig waar spellen zoals tafeltennis, tafelvoetbal, sjoelbak, jeu de boule ballen en gezelschapsspelen geleend kunnen worden.  Ook is er een mogelijkheid om fietsen te huren en is er een oplaadpunt voor elektrische fietsen. Uiteraard is op de hele camping Wi-Fi aanwezig. 

Voor wie een keer wil barbecueën bij de safaritent, kan deze tegen een kleine vergoeding huren, om zo gezellig met z'n allen te gaan eten.  

Omgeving van Minicamping de Lindenhoeve 

Rondom de camping liggen veel fiets- en wandelroutes. Zo kan je het natuurgebied De Maashorst, die dankzij haar enorme diversiteit en bijzondere natuurwaarden het oergebied in Brabant genoemd wordt, het beste ontdekken. Met een beetje geluk kan je hier wilde grazers zoals de wisent (Europese bizon), Tauros en Exmoorpony spotten. Er zijn zelfs speciale kinderroutes aanwezig. Bij Natuurcentrum de Maashorst is er bijvoorbeeld een Kabouterpad voor kinderen van ongeveer 3 tot 8 jaar. Je huurt een mapje met foto's, verhalen en opdrachten en de zoektocht kan beginnen. 

Maar ook voor oudere kinderen zijn er andere activiteiten bedacht. Heel veel activiteiten zijn op 15 min afstand te bezoeken. Als dag uitstapje kan je naar dierenpark Zie-Zoo in Volkel - zeker een bezoek waard. 

Wil je liever afkoelen, dan vind je in Oss het Golfbad, een Berenbad voor de kleintjes, glijbanen en elk half uur kan je golven - een heerlijk dagje uit voor de hele familie! Ben je op zoek naar meer actie? Dan kan je kanoën, klimmen, steppen, boogschieten of zelfs een vlot bouwen. Mooie steden in de omgeving zijn ’s Hertogenbosch (26 km) en Nijmegen (30 km).

Safaritenten op Minicamping de Lindenhoeve 

Op Minicamping de Lindenhoeve in Noord-Brabant, Nederland, staan glampingtenten welke volledig ingericht zijn voor een verblijf tot maximaal 6 personen. Deze tenten staan bij aankomst al voor je klaar en zijn van alle gemakken voorzien, het ultieme vakantiegevoel!

Voorzieningen

Voor de kinderen
playhouse
Speeltuin
Springkussen
Kinderboerderij
Activiteiten
Fietstour
Fietscrossparcours
Padelveld
Huisdieren
Huisdieren toegestaan
Overige faciliteiten
Oplaadpunt elektrische fietsen

Adres & contactgegevens

  • Minicamping de Lindenhoeve
  • Nieuwlandsesteeg
  • 5388 SZ Nistelrode
  • Plan je route

Praktische informatie

Ben je klaar om het kampeergevoel te ervaren? Lees de praktische informatie door, zo weet je zeker dat je goed voorbereid op reis gaat. Bekijk hieronder de belangrijkste informatie.

* Alle hieronder genoemde informatie zijn onder voorbehoud en kunnen door omstandigheden wijzigen.

  • Inchecken tusssen:
    15:00 - 17:00 uur
  • Uitchecken tusssen:
    09:00 - 10:00 uur

Accommodaties op Minicamping de Lindenhoeve

Gratis annuleren

Binnen 24 uur na boeking

Flexibele omboekgarantie

Tot 14 dagen voor aankomst

Unieke accommodaties

Van Safaritent tot Duo Lodge

Kies jouw verblijf

In 11 verschillende landen