Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Glamping Mooirust

Voorzieningen op Glamping Mooirust

 • BBQ gratis aanwezig bij de tent
 • Fietsverhuur
 • Groot grasveld
 • Gratis snelle WiFi
 • Oplaadpunt elektrische auto’s
 • Oplaadpunt elektrische fietsen
 • Vlakbij het bos
 • Wasserette
 • Zandbak
 • Zwembad in de nabije omgeving
Glamping_Mooirust_(1)

Glamping Mooirust

Haarweg 111, 3956 KP Leersum, Nederland

Glamping Mooirust is de perfecte plek om even helemaal tot rust te komen. Op de camping verdwijnen al je zorgen en kan je heerlijk relaxen. Vanuit de safaritenten kijk je uit over een prachtig groen veld met bossen. Naast de rustgevende camping is de omgeving gevuld met natuur. De camping is ideaal voor een fiets- of wandelvakantie, of een vakantie gefocust op ontspanning. In de omgeving van de camping zijn talloze uitstapjes die van jouw vakantie, een geweldige actieve vakantie maakt. In deze omgeving hoef je je niet te vervelen. Voor alle type mens zijn er bijzondere uitstapjes te maken waarbij iedereen zich kan vermaken!

Relaxen doe je bij Glamping Mooirust
Bij Glamping Mooirust draait alles om genieten! De safaritenten bieden een ultiem comfort en uitzicht. Met zo’n prachtige omgeving verveel je je zeker niet. Maak een wandeling of fiets door de bossen! Als je terugkomt van je activiteit kan je weer heerlijk relaxen in de safaritent, of je steekt de barbecue aan en gaat gezellig met het gezin kokkerellen. De tent beschikt over een eigen badkadkamer met toilet, wastafel en regendouche. Zo kampeer je echt in stijl!

Wat te doen in de omgeving van Glamping Mooirust?
Glamping Mooirust omringd met talloze activiteiten en uitstapjes, zowel voor jong als oud. Het is super leuk om met de kinderen naar Julianatoren en de Apenheul te gaan, beide uitstapjes zijn ongeveer 50 minuutjes rijden. Vlakbij de Julianatoren en de Apenheul ligt Paleis het Loo, een prachtige locatie om ook even langs te gaan. Amersfoort biedt ook leuke activiteiten. Bezoek Dierenpark Amersfoort of ga naar het AFAS Theater

Ook in de nabije omgeving van de camping kan je op avontuur. Omdat de camping dichtbij een bos ligt, hoort een mooie fiets- of wandeltocht zeker tot de mogelijkheden. De Utrechtse Heuvelrug ligt ook vlakbij de camping, dit is iets wat je gezien moet hebben! De Utrechtse Heuvelrug is één van de mooiste fiets- en wandelgebieden van heel Nederland, er zijn zelfs routes voor kinderen. Ook zijn er talloze kastelen die een bezoekje waard zijn. Afkoelen van een warme dag? Binnen 5 km van de camping is dit mogelijk! Bijvoorbeeld in Leersum, Veenendaal of Woudenberg. Ook beschikken deze plaatsen over gezellige restaurantjes en cafés.

Oftewel, de camping is omringd met prachtige natuur en leuke acitviteiten!  

Extra informatie over de voorzieningen

Soms is het handig om van te voren te weten of de horeca wel is geopend tijdens jouw verblijf, of bijvoorbeeld het zwembad of wanneer er animatie is. Hieronder hebben wij de belangrijkste extra informatie op een rijtje gezet.

* Alle hieronder genoemde periodes, tijden en prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen door omstandigheden wijzigen. 

Receptie
Er is geen receptie op Glamping Mooirust. Als gast kan je direct doorlopen naar de accommodatie, de campingeigenaar zal je in de avond bezoeken. 


I.v.m. Corona heeft de camping maatregelen getroffen zodat je veilig op de camping kunt verblijven. Ben je benieuwd wat deze maatregelen op dit moment zijn, neem dan contact op met de camping waar je geboekt hebt.

Als er door Coronamaatregelen minder en/of aangepaste faciliteiten worden aangeboden heb je geen recht op korting of restitutie. 

Bijkomende kosten

De getoonde prijzen op onze website zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten worden afgerekend bij aankomst op de camping.

Verplichte bijkomende kosten, vooraf betalen:

 • Lakenpakket € 7,- p.p.
 • Toeristenbelasting €1,93 p.p.p.n.


Optionele bijkomende kosten, vooraf betalen:

 • Handdoekpakket €5 p.p.

Omgeving van Glamping Mooirust

Mountainbike route Leersum

Mountainbike route Leersum

5 km
Kasteel Amerongen

Kasteel Amerongen

3 km
Julianatoren

Julianatoren

54 km
Zwembad de Vallei

Zwembad de Vallei

7 km
SchatEiland Zeumeren

SchatEiland Zeumeren

30 km
Dierenpark Amersfoort

Dierenpark Amersfoort

22 km
AFAS Theater

AFAS Theater

20 km
Utrecht

Utrecht

32 km
Apenheul

Apenheul

63 km
Wandelroutes Leersumse Veld

Wandelroutes Leersumse Veld

3 km

Bekijk de plattegrond van Glamping Mooirust

Vind een accommodatie die bij jou past

Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...