Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Boerencamping Swarthoeve    

Voorzieningen op Boerencamping Swarthoeve

 • Broodjesservice
 • Campingwinkel
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Speeltuin       
 • Sup verhuur   
 • Trampoline   
 • Vismogelijkheden  
 • Wi-Fi (gratis)    
IMG_9046

Boerencamping Swarthoeve 

Engewormer 32, 1531 MX Wormer

De rustige boerderij Swarthoeve ligt aan de rand van het Wormer- en Jisper veld aan de Engewormer vlakbij het dorpje Wormer. Op deze boerderij heb je prachtig uitzicht op de Zaanse Schans. De camping ligt vlak naast de boerderij, je kan vanaf alle campingplaatsen genieten van het mooie uitzicht op het Wormer- en Jisper veld. De camping is voorzien van genoeg voorzieningen zoals 10 toiletten, 5 douches en 3 wasbakken. Er is ook een aanrecht met spoelbakken waar je koud en warm water kan gebruiken. Bij iedere accommodatie zit elektriciteit, wifi en er is ook een parkeerplaats vlakbij de accommodatie.

De mooie omgeving
Aan een mooie omgeving is geen gebrek bij Boerencamping de Swarthoeve. Van het mooie uitzicht over het Wormer- en Jisper veld tot de Zaanse Schans die je in de verte kunt zien. Zo'n omgeving is ideaal om lekker te gaan wandelen of een fietstocht te maken. Langs het prachtige veld en de Zaanse Schans kun je je ogen de kost geven. In de buurt heb je ook nog een aantal leuke dingen om te doen. Zoals zwemmen bij Zwembad het Zwet, een Poelboerderij bezoeken of een kano huren. Er zijn ook diverse grote steden die goed bereikbaar zijn met de auto. Zoals de prachtige en gezellige steden Volendam, Zaandam en de hoofdstad Amsterdam. In deze steden is genoeg te doen, je kan musea bezoeken, winkelcentra en er zijn genoeg uitgaansgelegenheden. Je kunt ook gewoon lekker gaan wandelen door de steden en genieten van al het moois om je heen.

De boerderij
De boerderij van familie Swart stamt uit 1900 en is een stolpboerderij. Ze hebben in 2014 de boerderij gekocht en toen heeft het de naam 'De Swarthoeve gekregen. In 2016 heeft de boerderij het biologische keurmerk gekregen, al het vlees wordt nu biologisch afgezet. Dus wanneer je trek hebt in een lekker stukje vlees is dit natuurlijk verkrijgbaar op de boerderij. Op dit moment lopen er ook al aardig wat koeien, kalfjes, schapen en lammetjes rond. Het is altijd hard werken op de boerderij voor de familie. Als deze gezellige boerencamping in een prachtige omgeving je aanspreekt, heet de familie Swart je van harte welkom.                                                                           

Extra informatie over de voorzieningen

Soms is het handig om van te voren te weten of de horeca wel is geopend tijdens jouw verblijf, of bijvoorbeeld het zwembad of wanneer er animatie is. Hieronder hebben wij de belangrijkste extra informatie op een rijtje gezet.

* Alle hieronder genoemde periodes, tijden en prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen door omstandigheden wijzigen. 

Fietsverhuur
Kosten: € 10,-

I.v.m. Corona heeft de camping maatregelen getroffen zodat je veilig op de camping kunt verblijven. Ben je benieuwd wat deze maatregelen op dit moment zijn, neem dan contact op met de camping waar je geboekt hebt.

Als er door Coronamaatregelen minder en/of aangepaste faciliteiten worden aangeboden heb je geen recht op korting of restitutie. 

Sup verhuur
Kosten: € 15,- 

Bijkomende kosten

De getoonde prijzen op onze website zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten worden afgerekend bij aankomst op de camping.

Verplichte kosten zijn:

 • Toeslag van € 3,- p.p.p.n.
 • Borg van € 50,- per accommodatie


Optioneel bijkomende kosten:

 • Lakenpakket € 8,- p.p.
 • Huisdier (max. 2) € 5,- p.n.
 • Bijzettentje (zelf meenemen - max 5m²) € 5,- p.n.

Omgeving van Boerencamping Swarthoeve

De Zoeker Molen

De Zoeker Molen

3 km
Catharina Hoeve Cheese Farm

Catharina Hoeve Cheese Farm

5 km
Paintball Jungle

Paintball Jungle

4 km
Castricum aan zee

Castricum aan zee

3 km
Zaans Museum & Verkade Experience

Zaans Museum & Verkade Experience

4 km
Amsterdam

Amsterdam

22 km
Czaar Peterhuisje

Czaar Peterhuisje

11 km
Volendam

Volendam

25 km
Bizi-tours

Bizi-tours

5 km
Zaandam

Zaandam

9 km

Bekijk de plattegrond van Boerencamping Swarthoeve

Vind een accommodatie die bij jou past

Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...