Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Camping Terre Ferme

Voorzieningen op Camping TerreFerme

 • Beperkte animatie
 • Boerderijdieren
 • Broodjesservice
 • Campingwinkel
 • Fietsverhuur
 • Gratis skelters en loopfietsjes
 • Jeu de Boules
 • Mindervalide faciliteiten

let op: de foto's die u ziet bij de accommodatie zijn impressie foto's.

 • Opzetbad
 • Receptie
 • Snackbar
 • speeltuinen
 • Sportvelden
 • Wasserette
 • WIFI (Gratis)
 • Zwemvijver/meer
 • Oplaadpunt elektrische fiets

TerreFerme_17

Camping TerreFerme

386 Chemin des Baisses Condal, Frankrijk

Op deze bijzonder gelegen camping in Bourgogne zal je een combinatie vinden van cultureel, avontuur en rust. Zodra je een voet zet op de camping heb je gelijk een enorm vakantie gevoel. Deze camping geeft sfeer en veel contact met je mede kampeerders. Maak contact met je mede kampeerders door één van de eetavonden op de camping! Zo worden er pizza's geserveerd of word de barbecue aangestoken.  De camping ligt in de Bresse Bourguignonne. Een prachtige wijnstreek in het oosten van Frankrijk. Rondom de camping zul je dan ook vele wijngaarden tegenkomen. Erg karakteristiek in deze streek. Zodra je op de camping staat zul je zien dat er een fantastisch uitzicht op de bergen.

Wat is er te doen op Camping TerreFerme?
Zoals hierboven vermeld zijn er op Camping TerreFerme eetavonden! Super gezellig om contact te kunnen maken met andere gezinnen. Zijn de kleren vies geworden van die overheerlijke pizza tijdens de eetavond? Dat is geen probleem want op de camping is er een wasserette! Als je de verkoeling wilt opzoeken dan is er een zwemmeer gelegen aan de camping. Hier kun je gezellig met je gezin gaan zwemmen of waterspellen doen. Er is echter ook een alternatief als je niet zo van natuurwater houd. De camping zet namelijk ook een opzet bad op waar je kan afkoelen in schoon kraanwater. De kinderen hoeven zich ook nooit te vervelen want als jij gewoon even rustig wil zitten kunnen de kinderen op de gratis skelters, skippydieren of loopfietsjes! Er is in de zomer beperkte animatie aanwezig op de camping en er is een leuke speeltuin en kinderboerderij! De kinderboerderij bestaat uit kippen, enkele schapen en Mozart de ezel! Zelf zin om te fietsen? Dan is er een fietsverhuur aanwezig op de camping. Zo kan je de omgeving op een leuke en efficiënte manier verkennen. 

De prachtige omgeving van Camping TerreFerme
Met de fietsen van de fietsverhuur kun je een prachtige fietstocht maken door Bresse Bourguignonne. Zie de bergen die je vanaf de camping ziet van dichtbij en bewonder de kostelijke natuur. De waterval van Baume-les-Messieurs is een echte aanrader als je zelf van natuurverschijnselen houd. Het adembenemende uitzicht is van hoge klasse en wil je absoluut niet missen. Ook de vele wijngaarden in de buurt zijn een bezoekje waard. Bij een paar wijngaarden kun je zelfs een wijnproeverij doen! Als je een groter meer wilt kun je altijd naar de recreatieplas van Louvarel, hier kun je makkelijk een gehele dag vullen. Iets informatiefs doen? Dan kun je met het hele gezin naar la maison la Vache Qui Rit. Iedereen kent de wereldberoemde kaas wel. Kinderen kunnen virtueel een reis maken door de geschiedenis van de kaas en ontwikkeling tot het merk van deze kaasjes. Na de tour een leuke beloning en daarna nog naar het deel waar geknutseld kon worden en je de fabrieksmatige zaken van nu kunt bekijken. Ook zijn er vele kastelen en abdijen te vinden. Ook de middeleeuwse ziekenhuisstichting is interessant om naar te kijken.

Extra informatie over de voorzieningen

Soms is het handig om van te voren te weten of de horeca wel is geopend tijdens jouw verblijf, of bijvoorbeeld het zwembad of wanneer er animatie is. Hieronder hebben wij de belangrijkste extra informatie op een rijtje gezet.

* Alle hieronder genoemde periodes, tijden en prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen door omstandigheden wijzigen.

Receptie
Periode geopend: Geheel seizoen
Openingstijden: Zie receptie

Broodjesservice/ Campingwinkel
Periode geopend: Geheel seizoen
Openingstijden: Zie receptie

Fietsverhuur
Periode geopend: Gehele seizoen
Openingstijden: Zie receptie

I.v.m. Corona heeft de camping maatregelen getroffen zodat je veilig op de camping kunt verblijven. Ben je benieuwd wat deze maatregelen op dit moment zijn, neem dan contact op met de camping waar je geboekt hebt.

Als er door Coronamaatregelen minder en/of aangepaste faciliteiten worden aangeboden heb je geen recht op korting of restitutie. 

Horeca
Snackbar Periode geopend: Geheel seizoen
Openingstijden : wisselende tijden  

Wi-Fi Bereik: 80% van de camping
Kosten: Gratis.

Zwemvijver
Openingstijden: altijd geopend

Animatie / Kinderclub
Periode: hoogseizoen

 

Bijkomende kosten

De getoonde prijzen op onze website zijn exclusief bijkomende kosten. Deze kosten worden afgerekend bij aankomst op de camping.


Verplichte bijkomende kosten:

 • Toeristenbelasting €3,- p.p.p.n.
 • Borg €50,-


Optioneel bijkomende kosten:

 • Lakenpakket € 8,- p.p.
 • Bijzettentje (zelf meenemen max. 5m²) €5,- p.n.
 • Kinderpakket €2,- p.n.
 • Huisdier €1,50 p.n.

Omgeving van Camping TerreFerme

Grotten van Blanot

Grotten van Blanot

52 km
Carré d'Eau

Carré d'Eau

35 km
Circuit de Bresse

Circuit de Bresse

18 km
Les Animaux des Petits Bois

Les Animaux des Petits Bois

27 km
Parc Aventure de la Bresse

Parc Aventure de la Bresse

25 km
Kasteel de Chevreaux

Kasteel de Chevreaux

20 km
Bourg-en-Bresse

Bourg-en-Bresse

37 km
Jura Splash

Jura Splash

53 km
Mini World Lyon

Mini World Lyon

107 km
Bresse Bourguignonne

Bresse Bourguignonne

20 km

Bekijk de plattegrond van Camping TerreFerme

Vind een accommodatie die bij jou past

Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...