Last-minute safaritent huren

Wil je spontaan op vakantie en genieten van veel korting? Dan moet je zeker een last-minute safaritent of Sun lodge bij Vodatent huren. De tent of lodge staat bij aankomst al helemaal voor je klaar, zodat je meteen van je vakantie kunt genieten. Daarnaast is de accommodatie ook nog eens van alle gemakken voorzien. Dat scheelt weer een hoop haast en stress voordat je vertrekt. Je hoeft namelijk zelf veel minder spullen mee te nemen. Toch nog even van een heerlijke vakantie genieten? Wees er wel snel bij, want de last-minute safaritenten en Sun lodges zijn maar beperkt beschikbaar!

Profiteer van veel korting als je een last-minute safaritent huurt

Misschien denk je dat een vakantie er dit jaar voor jou niet in zit. Misschien is je verbouwing duurder uitgevallen of je caravan stuk gegaan. Bij Vodatent denken we dat je vakantiegevoel toch weer begint te kriebelen zodra de zonnebrand eraan te pas moet komen. Gelukkig hebben wij daar een mooie oplossing voor!

Onze last-minute safaritenten zijn de laatste tenten die we nog vrij hebben in het hoogseizoen. Besluit je om op de valreep nog op vakantie te gaan? Dan profiteer je van heel veel korting! Zo kun je toch voor een prikkie genieten van een leuke glamping vakantie. Dat wil toch iedereen?

Precies! Dat wil ook iedereen! Zie je een mooie last minute deal? Wacht dan zeker niet te lang, want voor je het weet gaat het aan je neus voorbij! Ben jij de geluksvogel die een last-minute safaritent te pakken heeft? Dan hou je geld over voor leuke uitjes. Natuurlijk mag een extra bolletje ook niet ontbreken als je een ijsje op de camping gaat kopen.

Spontaan op vakantie in Nederland, België of Frankrijk?

Een spontane vakantie is natuurlijk nog leuker als je niet ver hoeft te rijden. Daarom heeft Vodatent veel campings in Nederland en België. Zo kan je vakantie al na een paar uurtjes na vertrek al beginnen. Helemaal als je bedenkt dat je geen tent of caravan hoeft op te zetten. Je kunt je spulletjes uitladen en direct een duik in het zwembad nemen. Zo dichtbij huis is er ook genoeg te beleven. Denk aan leuke uitjes in Drenthe, Noord-Brabant en de Ardennen.

Frankrijk ligt wat verderop, maar is wel de favoriete bestemming van veel kampeerders. Ook hier werkt Vodatent met veel campings samen. Wil je ’s avonds genieten de ondergaande zon met een goede fles wijn en ’s ochtends verse croissants halen bij de boulangerie? Dan moet je zeker in Frankrijk gaan kamperen! Ook na een wat langere rit is het heerlijk als je direct de safaritent in kan. Je kunt die fles wijn dus direct ontkurken, zodra je aangekomen bent.

Huur nu last minute een safaritent!

Wie spontaan nog even op vakantie wil, is bij Vodatent dus aan het juiste adres. Je kunt niet alleen vakantie vieren voor een hele gunstige prijs, maar je hoeft ook niet te bedenken wat je allemaal mee gaat nemen. Er zijn al allerlei handige dingen in de safaritent aanwezig. Voor de rest kun je onze Vodatent inpaklijst downloaden. Dan weet je alles hebt! Eenmaal aangekomen op de camping, kan je vakantie dus direct beginnen!

Wees er wel snel bij en boek nu, want voor je het weet gaat iemand anders er met je last-minute safaritent vandoor!