Glamping met kinderen

Glamping met kinderen

 Vakantie vieren op een camping met je kinderen zonder alle moeite van een eigen tent opzetten, oftewel glamperen. Een safaritent is perfect voor wanneer je op vakantie gaat met je kinderen. De tent geeft de glamping ervaring van aparte slaapkamers, een keuken met een klein woongedeelte en eventueel een badkamer met een toilet en een douche. Hierdoor heb je toch een woongevoel wat ervoor zorgt dat iedereen in de tent toch zijn eigen plekje heeft. 

mama-g511c5fc8d_1920

Glamping houdt de vrede vast

In de ochtend onder het genot van een lekker bakje koffie in de ochtendzon op je eigen veranda voor de tent! Op steeds meer campings zijn ze tegenwoordig te vinden, de glamping safaritenten. De combinatie van het kamperen met een glamping tent is een populair idee. Geen geschreeuw meer tegen elkaar als de haring niet goed vast zit of als iemand niet helpt met de tent opzetten. Nooit meer kinderen die roepen dat ze naar het zwembad willen terwijl de tent nog niet op staat. De glamping safaritenten zijn zo populair omdat het heel veel moeite en gezeur scheelt. 

Goed ingespeeld op kinderen

Als je op vakantie bent met kinderen wil je natuurlijk niet dat ze zich gaan vervelen. Dit is niet leuk voor de kinderen en ook zeker niet voor de ouders. Het gezegde luidt natuurlijk ook " kinderen blij, ouders blij". Op de familieglampings en de kinderglampings zijn er animatieteams aanwezig die er elke dag hun missie van maken om de kinderen en ouders de beste vakantie ooit te bezorgen! Deze zogeheten familieglampings hebben extra aandacht gegeven aan de belevenis van kinderen, zoals de vele speeltuinen, springkussens, kidsclubs en zwembaden. Op onze familieglampings zullen zowel de kinderen als de ouders zich niet vervelen. Als je dat combineert met het feit dat de kinderen snel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes zullen maken door deze vele faciliteiten is het weer een stukje makkelijker om lekker te relaxen! 

girls-g9f93587f9_1920

Familieplezier in de omgevingen

De familieglampings zijn gelegen in de meest centrale plekken waar veel te beleven valt voor zowel jong als oud. Dit maakt het perfect om er een dagje op uit te gaan met je gezin. Ga naar het dichtstbijzijnde pretpark, de dierentuin, het doemuseum of naar een bezienswaardigheid. Alles is mogelijk bij onze glampings! Zowel op het park als in de omgeving is er zo veel te beleven dat wij kunnen zeggen dat verveling niet snel te woord komt. 

Kom genieten van een welverdiende glamping vakantie!

Glamping betekent een welverdiende vakantie voor iedereen! Kinderen kunnen zich prima vermaken op onze campings en volwassenen kunnen na aankomst meteen beginnen met genieten. Vodatent heeft glamping accommodaties in alle soorten en maten. Van eenvoudige huurtent tot een ingerichte safaritent en mobile home. Ook onze campings zijn van alle gemakken voorzien en bieden voor ieder wat wils. Ze zijn overal in Europa te vinden. Neem gerust een kijkje en zoek een heerlijke kampeervakantie voor jezelf uit!

Bekijk hier onze accommodaties

Bekijk onze campings

Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...