Glamping Vakantie

Genieten van een glamping vakantie

De campings en accommodaties van Vodatent zijn van alle gemakken voorzien. Zo kan je vakantie meteen beginnen als je op de camping aankomt. De reis ernaartoe is ook nog eens een stuk comfortabeler en veiliger, want je kunt een hoop spullen thuis laten. Kortom, een glamping vakantie is genieten van vrijheid, buitenlucht en natuur maar wel met het comfort van thuis. 

Glamping inspiratie

Selecteer je reisdatum

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Wat wordt jouw bestemming?

Loading interface...Loading interface...Loading interface...

Glamping campings in Europa

Een onvergetelijke glamping vakantie in Europa

Wat betekent glamping?

Glamping betekent "glamorous camping" of in het Nederland glamoureus kamperen, ook wel glamperen genoemd. Het is een ruim begrip, want wat voor de één heel basic is, kan voor de ander glamoureus zijn. Een belangrijk kenmerk van glamping is dat de accommodatie al voor je klaarstaat als je aankomt. Daarnaast vind je er veel voorzieningen die je van thuis gewend bent. In een safaritent kun je genieten van de charme van kamperen en het buitenleven. 

Ontdek de glamping accommodaties van Vodatent

Al onze glamping accommodaties zijn uitgerust met voorzieningen zodat je optimaal kunt genieten van je glamping vakantie. Zo zijn slaapruimtes voorzien van comfortabele bedden, kun je heerlijke gerechten koken met de kooktoestellen en er is keukengerei aanwezig. Dat zijn al veel spullen die je lekker thuis kunt laten. Wat je wel mee moet nemen, kun je zelf checken met onze handige inpaklijst

Kamperen op de leukste familiecampings in heel Europa

Een glamping accommodatie is natuurlijk een belangrijk onderdeel van je vakantie, maar de camping is misschien wel net zo belangrijk. Zo kun je altijd een camping kiezen die perfect bij je wensen aansluit. We hebben campings dichtbij huis in Nederland, België of Luxemburg, maar ook verder weg in Italië, Tsjechië en Zweden. Ook liefhebbers van Frankrijk, en Duitsland hebben natuurlijk voldoende keuze. 

Inspiratie

Loading interface...

Glamping accommodaties in Europa

Ontdek onze glamping accommodaties in Europa
Een safaritent huren in Europa bij Vodatent? Onze safaritenten zijn volledig ingericht en direct klaar voor gebruik. Zo zijn er aparte slaapkamers, een compleet ingerichte keuken met inventaris en kan je genieten op het ruime terras met luifel. Sommige safaritenten zijn zelfs voorzien van eigen sanitair zodat je gebruik kunt maken van je eigen badkamer.