Glamping Frankrijk

Glamping in Frankrijk

Kamperen onder de Franse zon is een hele fijne manier om je vakantie door te brengen. Na de lange reis naar Frankrijk is het heerlijk om bij aankomst gelijk uit te rusten. Bij Vodatent staat je accommodatie al klaar als je op de camping aankomt. Gelijk genieten van je vakantie op een glamping in Frankrijk! 

familiepark_goolderheide_-_website_(18)

Natuur

Voor wie één wilt zijn met de natuur, is in Frankrijk bij het juiste adres. Bossen, stranden, rivierkloven en bergen zijn er allemaal te vinden.

Cirque de Gavarnie

In de Pyreneeën vind je een keteldal met de naam Cirque de Gavarnie. Deze ligt in de regio Midi-Pyrénées. Tijdens de laatste ijstijd is dit keteldal door de erosie van een gletsjer ontstaan. Wandel vanuit het plaatsje Gavarnie langs een bergriviertje naar de Cirque. Bewonder in het dal de hoogste waterval van Europa, de Grote Cascade die 413 meter hoog is.

Vodatent biedt in Zuid-Frankrijk en in de Ardèche ook safaritenten aan, dus kijk snel bij het aanbod. 

Ontdek onze campings in Frankrijk

De accommodaties van Vodatent zijn verspreidt over heel Frankrijk. Denk bijvoorbeeld aan de Dordogne, de Elzas, de Provence en zelfs de Pyreneeën worden niet uitgesloten.

Als je denkt aan een glamping vakantie in Frankrijk, wil je natuurlijk dat het hele gezin daarvan geniet. Als je een hond hebt, mag die niet ontbreken! Gelukkig zijn honden op de meeste campings die wij aanbieden welkom.

Bovendien hebben alle campings waarmee wij samenwerken veel voorzieningen en activiteiten voor kinderen. Als het warm is, kunnen ze lekker een duik nemen in het zwembad. Verder kunnen ze zich vermaken met pingpongtafels, speeltuinen, kinderboerderijen en noem maar op. De wat oudere jeugd en hun ouders kunnen zich vermaken met sportfaciliteiten, horeca en natuurlijk Wi-Fi. In het hoogseizoen is er op sommige campings ook een animatieteam aan het werk.

camp_kyllburg_-_website_(17)

Geniet van glamping in Frankrijk met Vodatent!

Als je kiest voor glamping in Frankrijk, kun je pas echt van kamperen genieten. Alles staat voor je klaar als je op de camping aankomt, dus je vakantie kan meteen beginnen! Boek op Vodatent voor de meest uiteenlopende campings in Frankrijk. Eén ding hebben ze gemeenschappelijk: er is genoeg te doen voor jong en oud! Genieten van glamping in Frankrijk doe je dus met Vodatent!

Bekijk hier onze accommodaties

Bekijk onze campings in Frankrijk

Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...