Safaritent huren in Bretagne

Heb je altijd al een keer naar Bretagne in Frankrijk willen gaan, maar heb je nog nooit de stap gezet? Boek dan nu een compleet ingerichte safaritent in één van de mooiste departementen van Frankrijk. Bretagne is een prachtige regio in het westen van Frankrijk. Het kent veel verschillende landschappen en sferen en heeft een kustlijn van maar liefst 1000 km! Het gebied beschikt over een aantal badplaatsen, vissershavens, rode zandsteenkliffen en een rijke geschiedenis. In Bretagne ligt de stad Brest. Een stad die grotendeels gebombardeerd werd. Toch staan er nog enkele monumenten die het bezoeken zeker waard zijn. Liever de natuur in? Het bos van Huelgoat is een oase van rust in het midden van Bretagne. Dit gebied is mede door de mooie grotten zeer geschikt om te wandelen en hiken. In een Safaritent van Vodatent hoef je je zeker niet te vervelen in dit veelzijdige gebied!

Inspiratie

Wat wordt jouw bestemming?

Bekijk onze campings in Bretagne

Een onvergetelijke vakantie in een safaritent 

Safaritent met of zonder sanitair huren in Bretagne

Er zijn verschillende soorten safaritenten. In de safaritent zonder sanitair staat een verrijdbare keuken. Deze kun je tijdens de warme avonden buiten op het terras zetten, zodat er buiten gekookt kan worden. Bij deze verrijdbare keuken is geen stromend water aanwezig in de tent. In de safaritent met sanitair staat een vaste keuken. In deze tent is wel stromend water aanwezig.

Daarnaast heef een safaritent met sanitair een eigen douche, toilet en wastafel in de accommodatie. Zo ben je van alle gemakken voorzien tijdens je verblijf in een safaritent. Bij een safaritent zonder sanitair kun je gebruik maken van het sanitair gebouw van de camping.

Safaritent met toilet of privé sanitair huren in Bretagne

Naast de eerder genoemde typen safaritenten zijn er nog meer varianten. Zo zijn er safaritenten die alleen beschikken over een eigen toilet. Het fijne aan deze safaritenten is dat je 's nachts je tent niet hoeft te verlaten voor een bezoek aan het sanitair gebouw. Deze tent kan beschikken over een verrijdbare of vaste keuken, dit kan verschillen per camping. In de safaritenten met toilet is geen stomend water aanwezig.

In een safaritent met privé sanitair kan je gebruik maken van je eigen toilet, douche en wastafel. Deze zitten echter niet in de safaritent zelf, maar in een bijgebouw op loopafstand van de tent. Dit gebouw staat vaak op een paar meter afstand van de tent, maar kan ook direct naast de tent staan. In dit type tent is geen stromend water aanwezig. Daarnaast kan het bij deze safaritent verschillen of er een vaste of verrijdbare keuken aanwezig is.

Proefkamperen

Wil je een safaritent proberen, maar wil je liever iets dichter bij huis kamperen? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Wij bieden ook safaritenten aan in Nederland, België en Duitsland. Ook hier zijn verschillende soorten safaritenten te huur. De keuze is geheel aan jou!

Ontdek Vodatent

Vroegboeken

Vroegboeken

Vroegboeken

Lees verder...
Vakantie in Frankrijk

Vakantie in Frankrijk

Vakantie in Frankrijk
Lees verder...
Camping Troisvierges, Speeltuin

Nieuwe campings

Nieuwe campings

Lees verder...
Camping Troisvierges, Speeltuin

Thema's

Overnacht in een safaritent

Overnacht in een safaritent

Overnacht in een safaritent
Lees verder...