Glamping Vogezen

Glamping vakantie in de Vogezen

Voor een mooie vakantiebestemming hoef je soms niet ver te reizen. Vogezen is een prachtig gebied in het oosten van Frankrijk. Je hoeft maar een paar uur te reizen vanaf Nederland om in het gebied te komen. Vanaf je safaritent wandel je zo de natuur in. Kies voor glamping in de Vogezen met Vodatent!

Glamping inspiratie

Selecteer je reisdatum

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Wat wordt jouw bestemming?

Loading interface...Loading interface...Loading interface...

Glamping campings in de Vogezen

Een onvergetelijke glamping vakantie in de Vogezen

Wat te doen tijdens je glamping vakantie in de Vogezen

In de Vogezen vind je ultieme rust, maar kun je ook actief bezig zijn. Er is voor ieder wat wils. De Vogezen is een middelgebergte, wat inhoudt dat je er ronde bergtoppen en veel bossen vindt. Allereerst zijn er een tal van prachtige fietsroutes, waardoor je kunt genieten van de natuur om je heen. Daarnaast zijn er voor de echte avonturiers verschillende mountainbikeroutes. Verder zijn er verschillende wandelroutes, zodat je prachtige hikes met mooie uitzichten in de Vogezen kunt maken.

Genieten van de natuur in de Vogezen

In het bergachtige gebied vind je veel verschillende plekken om uitzichten te bekijken. Een van die plekken is de Hohneck, één van de hoogste punten in de Vogezen. Vanaf 1363 meter hoogte kun je genieten van de prachtige uitzichten en mooie zonsondergangen. De Vogezen staat ook bekend om verschillende meren. Hier zijn ook veel verschillende activiteiten mogelijk, zoals waterfietsen, zwemmen en kanoën. De bekendste meren zijn onder andere het Gérardmeer en Lac de Longemer.

Culinair genieten tijdens glamping in de Vogezen

Veel boeren in de Vogezen bieden een eetgelegenheid aan huis aan. Dit heet een ferme-auberge. Zij serveren maaltijd met daarin producten van hun eigen boerderij, zoals kazen, wijnen en vlees. Een ferme-auberge mag zichzelf alleen zo noemen als meer dan de helft van de producten van hun eigen boerderij komt. Geniet van de gastvrijheid van de boer en proef de smaak van Frankrijk. Ook staat het gebied bekend om de wijncultuur. Je kunt hier dus veel verschillende wijnen proeven en meenemen als souvenir voor thuis.

Ontdek Vodatent

Loading interface...

Glamping accommodaties in de Vogezen

Ontdek onze glamping accommodaties in de Vogezen
Een safaritent huren in de Vogezen bij Vodatent? Onze safaritenten zijn volledig ingericht en direct klaar voor gebruik. Zo zijn er aparte slaapkamers, een compleet ingerichte keuken met inventaris en kan je genieten op het ruime terras met luifel. Sommige safaritenten zijn zelfs voorzien van eigen sanitair zodat je gebruik kunt maken van je eigen badkamer.