Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Aankomst

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Vertrek

Glamping in België

Kamperen in België is één van de meest ontspannende manieren om je vakantie door te brengen. Dat is misschien ook wel nodig, want het opzetten van je tent of caravan is een hoop gedoe! Met een glamping vakantie is dat verleden tijd. Bij Vodatent staat je accommodatie namelijk al klaar als je op de camping aankomt. Geniet pas écht van je vakantie met glamping in België! 

Welke glamping accommodaties heeft Vodatent in België?

Bij Vodatent kun je in verschillende accommodaties genieten van glamping in België. Onze safaritenten worden het meest geboekt. Ze passen perfect bij het kampeergevoel en toch zijn ze van alle gemakken voorzien. Je kunt koken in de keuken, slapen in de zachte bedden en lekker van het weer genieten onder de ruime luifel. Niet onbelangrijk: met ruimte voor 6 personen hebben grote gezinnen ook genoeg plek! Sommige safaritenten hebben zelfs sanitair. Dan hoef je ’s nachts niet naar buiten met je zaklamp.

Ook de Freecamp Duo en Freecamp Family bieden het kampeergevoel én de luxe van thuis. Het zijn eenvoudige maar moderne tenten die goed zijn uitgerust. Alles wat je nodig hebt, is aanwezig, zoals een kookstel, koelkast en zachte bedden.

De Coco Sweet is een glamping accommodatie met wat meer luxe. Het is de ideale mix tussen een tent en een caravan. Zo kun je genieten van net wat meer luxe glamping in België, zonder dat dit ten koste gaat van het kampeergevoel.

Ten slotte kun je er ook voor kiezen om te overnachten in een mobile home. Dan ben je echt van alle luxe en gemakken voorzien, zoals een badkamer met stromend water, stroom, slaapkamers met zachte bedden en een volwaardige keuken. Heb je geen zin om te koken en af te wassen? Een vaatwasser en magnetron zijn aanwezig. Het is vakantie!

Ontdek onze campings in België

Vodatent werkt met een groot aantal campings in België samen. Zo is er voor ieder wat wils. Het zijn stuk voor stuk topcampings en er is dan ook genoeg te beleven. De meeste daarvan zijn te vinden in de Ardennen.

Als je denkt aan een glamping vakantie in België, wil je natuurlijk dat het hele gezin daarvan geniet. Als je een hond hebt, mag die niet ontbreken! Gelukkig zijn honden op de meeste campings die wij aanbieden welkom.

Bovendien hebben alle campings waarmee wij samenwerken veel voorzieningen en activiteiten voor kinderen. Als het warm is, kunnen ze lekker een duik nemen in het zwembad. Verder kunnen ze zich vermaken met pingpongtafels, speeltuinen, kinderboerderijen en noem maar op. De wat oudere jeugd en hun ouders kunnen zich vermaken met sportfaciliteiten, horeca en natuurlijk WiFi. In het hoogseizoen is er op sommige campings ook een animatieteam aan het werk.

Geniet van glamping in België met Vodatent!

Als je kiest voor glamping in België, kun je pas echt van kamperen genieten. Alles staat voor je klaar als je op de camping aankomt, dus je vakantie kan meteen beginnen! Bij Vodatent kun je safaritenten, Freecamp tenten, Coco sweets en mobile homes boeken op de meest uiteenlopende campings in België. Eén ding hebben ze gemeenschappelijk: er is genoeg te doen voor jong en oud! Genieten van glamping in België doe je dus met Vodatent!

Bekijk hier onze accommodaties