Glamping met hond

Glamping vakantie met je hond

Met het gezin op vakantie gaan is super leuk! Alleen als je een thuis een trouwe viervoeter hebt zitten, blijf je maar aan hem denken. Bij Vodatent kan je de hond bij veel campings meenemen! Jullie hoeven dus niemand achter te laten en kunnen met het gehele gezin op vakantie, is dat eens even leuk!

Beleving

Selecteer je reisdatum

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Wat wordt jouw bestemming?

Loading interface...Loading interface...Loading interface...

Ontdek de activiteiten 

Wat moet ik meenemen?

Als je de hond meeneemt dien je met enkele dingen rekening te houden, dit begint al bij de heenreis. Zorg voor een goede ligplek waar de hond plaats kan nemen, ook rekening houden met de temperatuur van de auto wordt geadviseerd. Neem voldoende pauzes zodat de viervoeter zijn pootjes kan strekken.

De accommodaties van Vodatent bevatten een compleet inventaris, echter niet voor de huisdieren. Je dient de spullen voor je hond zelf mee te nemen. Wij raden je aan om een water- en voerbak, mandje, hondenlijn en poepzakjes mee te nemen. Op sommige campings mag de hond vrij rondlopen maar op vele dient de hondenlijn gebruikt te worden.

Activiteiten om te doen met je hond

De campings van Vodatent liggen op prachtige plekken door heel Europa, op iedere camping is er iets anders leuks te doen. De campings liggen vaak in een bosrijk gebied, dit is de ideale plek om met je hond te verkennen. Samen over de uitgestrekte heide of door de polder lopen! De natuurgebieden zijn eindeloos en gevarieerd.

Voordelen van Glamping met je hond bij Vodatent

Vodatent biedt voor jou, en je hond, vele voordelen. De accommodaties bevatten een volledig inventaris, hierdoor kan je veel spullen thuislaten en je huisdier gemakkelijk meenemen. Ook zijn de campings kind- en huisdiervriendelijk. Er zullen geen auto’s langs de accommodatie scheuren, je bent hierdoor zeker van een rustgevende en veilige vakantie. Comfortabel op Glampingvakantie gaan doe je bij Vodatent