Glamping Italië

Glamping in Italië

Op vakantie in Italië is heerlijk genieten van de omgeving, het weer en natuurlijk het eten. Als je boekt bij Vodatent kan je gelijk genieten bij aankomst op de camping. Je accommodatie staat al voor je klaar en de vakantie gaat gelijk van start. Nu nog verzinnen wat je allemaal gaat doen tijdens je verblijf.

familiepark_goolderheide_-_website_(18)

Welke glamping accommodaties heeft Vodatent in Italië

In Italië heeft Vodatent op verschillende campings safaritenten staan. Deze safaritenten zijn van alle gemakken voorzien zoals bedden, een keuken, bestek, borden, stoelen en tafels. Bij aankomst staat alles klaar en vanaf de veranda kan je heerlijk genieten van de camping en de omgeving.

Ontdek onze campings in Italië

De campings die Vodatent aanbiedt zijn voornamelijk gericht op gezinnen met kinderen. Er zijn diverse voorzieningen en activiteiten voor de kinderen zoals een zwembad, een speeltuin, een knutselclub en bijvoorbeeld een kinderboerderij. Ook zijn er regelmatig activiteiten voor de jeugd en ouderen, zoals een sportwedstrijd, een fietstocht of een muziekavond. Voor ieder wat wils!

Ook is het landschap in Italië prachtig en zijn er mooie steden te bezoeken. Tijdens je verblijf op een camping in Italië zal je je niet snel vervelen.

camp_kyllburg_-_website_(17)

Geniet van glamping in Italië met Vodatent

Als je wilt genieten van het kamperen zonder de nadelen ervan, dan is een glamping accommodatie een echte uitkomst. Bij aankomst is de vakantie gelijk begonnen en kan het genieten beginnen. Boek bij Vodatent voor de meest uiteenlopende campings in Italië. Eén ding hebben ze gemeenschappelijk: er is genoeg te doen voor jong en oud! Genieten van glamping in Italië doe je dus met Vodatent!

Bekijk hier onze accommodaties

Bekijk onze campings in Italië

Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...