Glamping met kinderen

Er even tussenuit met het gezin

Vodatent biedt tientallen familieglampings aan die verspreidt zijn over heel Europa. Op deze glampings zijn er genoeg activiteiten en faciliteiten waar de kinderen zich dagen kunnen vermaken. De georganiseerde activiteiten zorgen ervoor dat de kinderen nog sneller vriendjes en vriendinnetjes maken, is dat is even gezellig! Terwijl de kinderen met hun vriendjes en vriendinnetjes aan het spelen zijn kan jij even relaxen!

Beleving

Selecteer je reisdatum

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Wat wordt jouw bestemming?

Loading interface...Loading interface...Loading interface...

Ontdek de activiteiten 

De kenmerken van een Glamping gericht op kinderen

Alle glampings van Vodatent hebben iets unieks. De glampings die gericht zijn op kinderen zijn hebben super leuke animatieteams en activiteiten om de kinderen en jeugd bezig te houden! Zo gaan ze met de kinderen schilderen of een actief dobbelspel spelen. Naast alle georganiseerde activiteiten kunnen de kinderen op de glampings zelf ook genoeg beleven. Ze nemen in heerlijke duik in het binnen- of buitenzwembad, spelen in de speeltuin of scheuren met skelter over de glamping.

Animatieteams

Voldoende glampings hebben animatieteams in dienst. De animatiedienst zorgen ervoor dat de kinderen goed vermaakt worden. Sommige campings hebben zelfs een specifiek thema voor het team. De kinderen zullen helemaal in de animatie op gaan en de tijd van hun leven hebben! In de kinderclubs kunnen de kinderen gaan knutselen en andere kinderen van de glamping ontmoeten, wellicht ontstaat hier een echte vriendschap!

De rust van een safaritent

De comfortabele safaritenten van Vodatent staan direct voor je klaar, hierdoor hoef je zelf niets meer op te bouwen. Je kan direct je meegenomen spullen inrichten. Bij enkele campings kan je de handdoeken en bedlinnen bijboeken, nog minder in de auto! Doordat je geen tent hoeft op te bouwen kan je direct van de rust genieten en kunnen de kinderen gaan spelen. Je wordt niet voor de voeten gelopen bij het opbouwen, is dat eens even fijn!

De leukste spelletjes om met kinderen te doen

Kinderen vermaken, voor sommige is het lastig. Wij vertel je graag wat wij de leukste spelletjes vinden om te doen. Zo is het super leuk om een ouderwets bordspelletje te doen, neem Ganzenborden of een stokkaarten mee. Hiernaast zijn vele glampings nabij een bos gelegen, dit is de ideale plek om verstoppertje te spelen of om bladeren te gaan zoeken. Mocht je uit het bos komen kan je direct gebruik maken van de speeltuinen of op een skelter stappen. Als je de bovenstaande ideeën niet leuk vind, kan je altijd gaan zwemmen in één van de binnen- of buitenzwembaden.