Glamping Zeeland

Glamping vakantie in Zeeland

Mooie stranden, een heerlijke zee en geweldig eten. Wist je dat we dat gewoon in Nederland hebben? In Zeeland kun je heerlijk genieten van lange zomerdagen. Zeeland is namelijk de provincie met de meeste zonuren in Nederland. Vier je vakantie in eigen land, met je gezin of met zijn tweeën. Met een compleet ingerichte safaritent van Vodatent kan je vakantie direct bij aankomst beginnen. Waar wacht je nog op?

Glamping inspiratie

Selecteer je reisdatum

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Wat wordt jouw bestemming?

Loading interface...Loading interface...Loading interface...

Glamping campings in Zeeland

Een onvergetelijke glamping vakantie in Zeeland

Eindeloos genieten in Zeeland

Naast de 650 kilometer lange kustlijn heeft Zeeland nog meer moois te bieden. Zo biedt de provincie veel verschillende fiets- en wandelroutes. Gebruik deze fietsroutes bijvoorbeeld om steden te bezoeken. Zierikzee, Middelburg en Vlissingen zijn het zeker waard om een bezoekje te brengen. In deze steden vind je oude stadskernen, waardoor er veel te ontdekken valt. Naast de prachtige gebouwen en de rijke geschiedenis kun je in deze steden ook genieten van de winkelstraten en heerlijke terrassen. Vanaf je safaritent fiets je zo naar deze prachtige steden.

Wat te doen tijdens je glampingvakantie in Zeeland

Naast alle historische steden biedt Zeeland allerlei andere uitjes. Zo staat Zeeland ook bekend om de vele deltawerken om het water tegen te houden. Een bezoekje aan het Nationaal Park Oosterschelde kan dan ook niet ontbreken in je glampingvakantie naar Zeeland. Hier kun je namelijk veel zeehonden en bruinvissen spotten. Ook Deltapark Neeltje Jans is een bezoekje waard.

Glamping in Zeeland in een safaritent van Vodatent

Zeeland is een ideale bestemming om jouw glampingvakantie te beleven. Ervaar de natuur gecombineerd met het comfort van thuis in een safaritent. De omgeving leent zich uit voor verschillende uitstapjes, maar ook een fijne strandvakantie. Kies je voor glamping in Zeeland met Vodatent, dan staan onze compleet ingerichte safaritent al voor je klaar bij aankomst. Zo hoef je geen tent meer op te zetten en kun je direct beginnen met genieten. Er zijn aparte slaapkamers, een compleet ingerichte keuken met inventaris en een terras met luifel om heerlijk op te genieten. Daarnaast zijn sommige safaritenten voorzien van eigen sanitair zodat je zelf niet naar het sanitairgebouw hoeft te lopen.

Ontdek Vodatent

Loading interface...

Glamping accommodaties in Zeeland

Ontdek onze glamping accommodaties in Zeeland
Een safaritent huren in de Zeeland bij Vodatent? Onze safaritenten zijn volledig ingericht en direct klaar voor gebruik. Zo zijn er aparte slaapkamers, een compleet ingerichte keuken met inventaris en kan je genieten op het ruime terras met luifel. Sommige safaritenten zijn zelfs voorzien van eigen sanitair zodat je niet naar het sanitair gebouw moet lopen.