Glamping Spanje

Glamping vakantie in Spanje

Kamperen aan de Spaanse kust is een ideale manier om je vakantie door te brengen. Na een lange reis wil je natuurlijk het liefst heerlijk uitrusten. Met een safaritent van Vodatent kan je vakantie natuurlijk direct beginnen. Kom tot rust en geniet van glamping in Spanje!

Glamping inspiratie

Selecteer je reisdatum

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Wat wordt jouw bestemming?

Loading interface...Loading interface...Loading interface...

Glamping campings in Spanje

Een onvergetelijke vakantie in Spanje

Glamping in Andalusië

In het Zuidoosten van Spanje vind je het gebied Andalusië. In dit gebied is er vaak prachtig weer. Dit maakt het gebied ideaal om veel buitenactiviteiten te ondernemen. Het landschap in Andalusië is namelijk heel divers door de bosrijke gebieden en de stranden. Je kunt er heerlijk fietsen door de bossen, wandelen langs het strand of zwemmen in de zee. Glamping in Andalusië is ook geschikt voor cultuurliefhebbers, omdat er veel overblijfselen te zien zijn van overheersingen. Zo vind je er sporen terug van de Moorse tijd, maar zijn er ook kathedralen te bezoeken. 

Geniet van de Spaanse zon

Spanje staat bekend om de kilometers lange stranden. Een glamping vakantie aan één van deze costa’s is dan een heerlijke manier om te ontspannen. Kies eens voor glamping in Costa Brava in Spanje. Deze costa is 200 kilometer lang en ligt aan de Middellandse Zee. Dit gebied is ideaal voor een dagje strand of het beoefenen van watersporten. Langs de kust liggen verschillende mooie badplaatsen zoals Lloret de Mar, Blanes en Santa Susanna. Glamping in Noord-Spanje is ideaal als je graag wilt genieten van de Spaanse zon, maar niet te ver wilt rijden. De stad Barcelona ligt al op 1500 kilometer afstand van Utrecht. 

Maak kennis met de smaak van Spanje

Tijdens je glampingvakantie in Spanje kun je genieten van heerlijk eten en drinken. Traditionele gerechten als paella en sangria zijn kenmerkend voor de Spaanse cultuur. Deze lekkernijen kun je lokaal halen bij de bakker of slager, maar zijn natuurlijk ook te bestellen op het terras van een restaurant. Geniet van een heerlijke vakantie in de Spaanse zon!

Ontdek Vodatent

Loading interface...

Glamping accommodaties in Spanje

Ontdek onze glamping accommodaties in Spanje
Een safaritent huren in Spanje bij Vodatent? Onze safaritenten zijn volledig ingericht en direct klaar voor gebruik. Zo zijn er aparte slaapkamers, een compleet ingerichte keuken met inventaris en kan je genieten op het ruime terras met luifel. Sommige safaritenten zijn zelfs voorzien van sanitair zodat je gebruik kunt maken van je eigen badkamer.