Glamping Spanje

Glamping in Spanje

Kamperen aan de Spaanse kust is een ideale manier om je vakantie door te brengen. Na een lange reis wil je natuurlijk het liefst heerlijk uitrusten. Met een safaritent van Vodatent kan je vakantie natuurlijk direct beginnen. Kom tot rust en geniet van glamping in Spanje!

familiepark_goolderheide_-_website_(18)

Glamping in Andalusië

In het Zuidoosten van Spanje vind je het gebied Andalusië. In dit gebied is er vaak prachtig weer. Dit maakt het gebied ideaal om veel buitenactiviteiten te ondernemen. Het landschap in Andalusië is namelijk heel divers door de bosrijke gebieden en de stranden. Je kunt er heerlijk fietsen door de bossen, wandelen langs het strand of zwemmen in de zee. Glamping in Andalusië is ook geschikt voor cultuurliefhebbers, omdat er veel overblijfselen te zien zijn van overheersingen. Zo vind je er sporen terug van de Moorse tijd, maar zijn er ook kathedralen te bezoeken. 

Geniet van de Spaanse zon 

Spanje staat bekend om de kilometers lange stranden. Een glamping vakantie aan één van deze costa’s is dan een heerlijke manier om te ontspannen. Kies eens voor glamping in Costa Brava in Spanje. Deze costa is 200 kilometer lang en ligt aan de Middellandse Zee. Dit gebied is ideaal voor een dagje strand of het beoefenen van watersporten. Langs de kust liggen verschillende mooie badplaatsen zoals Lloret de Mar, Blanes en Santa Susanna. Glamping in Noord-Spanje is ideaal als je graag wilt genieten van de Spaanse zon, maar niet te ver wilt rijden. De stad Barcelona ligt al op 1500 kilometer afstand van Utrecht. 

camp_kyllburg_-_website_(17)

Maak kennis met de smaak van Spanje

Tijdens je glampingvakantie in Spanje kun je genieten van heerlijk eten en drinken. Traditionele gerechten als paella en sangria zijn kenmerkend voor de Spaanse cultuur. Deze lekkernijen kun je lokaal halen bij de bakker of slager, maar zijn natuurlijk ook te bestellen op het terras van een restaurant. Geniet van een heerlijke vakantie in de Spaanse zon!

Ontdek onze campings in Spanje

Onze campings in Spanje zijn van alle gemakken voorzien. Zo zijn er veel voorzieningen en activiteiten voor het hele gezin. Neem een duik in het zwembad of in de zee tijdens een warme dag. Op sommige campings is er tijdens het hoogseizoen ook een animatieteam aanwezig, zodat kinderen zich heerlijk kunnen vermaken. Ook kun je je heerlijk vermaken met een potje tafeltennis, badminton of jeu de boules. 

camp_kyllburg_-_website_(17)
camp_kyllburg_-_website_(17)

Geniet van glamping in Spanje met Vodatent!

Kies voor glamping in Spanje! De safaritent staat al klaar voor je bij aankomst op de camping. Zo kan je vakantie direct beginnen! Bij Vodatent vind je de leukste campings in Spanje voor jong en oud. Genieten van glamping in Spanje doe je met Vodatent!

Bekijk hier onze accommodaties

Bekijk onze campings in Spanje