Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Glamping vakantie met eigen boot of huurboot

Ben je graag op het water en wil je jouw glamping vakantie combineren met watersport? Op sommige campings is het mogelijk om een eigen boot mee te nemen of bijvoorbeeld een boot, kano of supboard erbij te huren. Zo geniet je, tijdens jouw verblijf, heerlijk op het water en slaap je 's nacht rustig aan wal in een compleet ingerichte safaritent.

boat-1867124_960_720
dock-1477840_960_720

Neem je eigen boot mee

Heb je een eigen boot en heb je deze altijd al een keer mee willen nemen of vakantie? Of heb je altijd al een keer naar je vakantiebestemming willen varen? Dit is mogelijk bij Vodatent. Sommige campings liggen aan vaarwater en beschikken over een eigen aanlegsteiger en/of een trailerhelling. Zo laat je makkelijk de boot te water en meer je hem aan.

De grootte van de haven verschilt per camping, sommige campings hebben een steiger met 5 ligplaatsen, maar er zijn ook campings met een grotere jachthaven. Controleer daarom van tevoren even of er nog plek is om de boot aan te meren. Zo ben je altijd verzekerd van een slaapplaats voor jouw boot. Het is wel mogelijk dat er kosten aan verbonden zijn, vraag hier ook van tevoren naar om verassingen te voorkomen.

Huur een boot tijdens jouw vakantie

Heb je geen boot, maar ben je wel gek op watersport en wil je dit combineren met jouw glamping vakantie? Ook dat is mogelijk bij Vodatent. Huur een motorboot, zeilboot, trapboot of bijvoorbeeld een kano, om tijdens jouw vakantie te genieten op het water. Vaak gaat de verhuur via de receptie op de camping, maar het komt ook wel eens voor dat het verhuurbedrijf net buiten de camping gevestigd is. Ook hier is het goed om van tevoren even naar de mogelijkheden te vragen, om teleurstellingen te voorkomen. Het kan namelijk voorkomen dat het in het hoogseizoen zo druk is, dat alles is verhuurd. Bij sommige campings en verhuurders is het mogelijk alvast een bootje te reserveren voor een periode. Zo ben je verzekerd van vaarplezier!

harbor-967694_960_720
camp-kyllburg-website-16

Overnachten in een glamping accommodatie

Om jullie vakantie zo zorgvrij mogelijk te maken, zijn al onze accommodaties, waaronder de safaritenten, volledig ingericht. Dit kan zijn met of zonder eigen sanitair. Zo zijn er bedden, stoelen, een tafel en loungeset aanwezig en is de keuken voorzien van alle benodigdheden om een heerlijke maaltijd te maken. De tenten met sanitair hebben of een eigen toilet of een eigen douche, toilet en wastafel. Zo kunnen jullie na het aanmeren, inchecken of huren van een boot, direct genieten van het water, aangezien de accommodatie al is opgezet en klaar staat voor gebruik. Efficiënt en ontspannen tegelijk!

Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...