Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met animatie

Het allerbelangrijkste aan vakantie is natuurlijk dat de kinderen zich vermaken. Zolang de kinderen de tijd van hun leven hebben, kun jij als ouder ook echt ontspannen. Wanneer je kiest voor een camping met animatie zullen de kinderen snel vriendjes maken.

camping_oosheem_-_website_(5)
minicamping_hendriks_wijkje_-_website_(9)

Activiteiten

Bij animatie kun je denken aan verschillende activiteiten: disco's, kinderbingo, knutselen maar ook wedstrijdjes. Vaak zijn er ook mascottes aanwezig op de camping. De sfeer is altijd goed en de kinderen hebben veel lol.

Geen zorgen meer

Wanneer er een animatieteam aanwezig is op de camping, heb je een zorg minder. Je hoeft daarom je kinderen niet zelf te vermaken. Het animatieprogramma heeft een bomvol programma om de alle kinderen te vermaken. Voor ieder kind zijn er de leukste dingen te beleven op de camping dankzij de animatie!

Camping_de_Tolbrug_(3)
105342_cat2_f04

Vermaak op de camping

De kinderen kunnen zich niet alleen dankzij de animatie vermaken, maar ook door de faciliteiten op de camping. Zo zijn er vaak speelvelden, speeltuinen of voetbalvelden op de camping. Bij de grotere campings is vaak een zwembad aanwezig. Campings gelegen aan het water betekend gegarandeerd uren speelplezier voor de kinderen!

Ontspannen

Zodra de kinderen in goede handen zijn bij het animatieteam, hebben jullie weer even tijd om samen leuke dingen te doen. Geniet van de omgeving en van elkaar! Zien we jullie snel?

camping_spineuse_-_website_(2)
Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...Loading interface...