Vodatent.nlVodatent.nl
Forgot password?

Over ons

Bijzonder kamperen met Vodatent

Vodatent is een jonge reisorganisatie, gericht op campingvakanties voor het hele gezin. Wij werken met een enthousiast en jong team dat gezamenlijk beschikt over ruim 40 jaar werkervaring in de recreatieve sector bij o.a. diverse campings, tentverhuurbedrijven en verschillende reisorganisaties! Met ruim 170 safaritenten op 34 campings in 7 verschillende landen zijn wij één van de grotere aanbieders van safaritenten en in de Benelux zijn wij zelfs de grootste aanbieder van safaritenten.

Waarom boeken bij Vodatent
  • Kant & klaar kamperen
  • Ruime safaritenten
  • Luxe & comfort
  • Volledig ingericht
  • Voor elk wat wils
  • Persoonlijk contact

De reisspecialisten van Vodatent

Onze reisspecialisten kennen de campings waar wij mee samenwerken. Wij hebben dan ook geen callcenter, omdat wij vinden dat niemand jou beter kan adviseren dan onze eigen reisspecialisten. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur telefonisch, per e-mail, chat, Facebook en Whatsapp bereikbaar. Via onze website kun je je altijd online oriënteren maar ook jouw “safari” direct online reserveren.

Thomas de Ridder

Reisspecialist

Denise van Kleef

Denise van Kleef

Reisspecialist

Denise Booman

Denise Booman

Reisspecialist

Biedt Vodatent glamping safaritenten aan?

Zijn de safaritenten van Vodatent een “glamping” accommodatie? Dat bepaal je vooral zelf. Wanneer je altijd zelf in een eigen kampeermiddel op de camping hebt gestaan, zal een verblijf in één van de safaritenten van Vodatent al snel aanvoelen als een glampingvakantie. Wij bieden goed ingerichte, ruime safaritenten aan voor een betaalbare prijs. Dit doen we door samen te werken met ondernemende (familie)campings, waar jullie als onze gezamenlijke gast centraal staan. Kindvriendelijk, gastvrij en betaalbaar is waar wij onze verhuurlocaties op selecteren.

Gezinsvakantie, familievakantie of lekker samen op vakantie?

Vodatent kijkt graag, samen met jullie,  naar de beste invulling van jullie vakantie. Wanneer je graag met een grotere groep op vakantie gaat, kunnen onze reisspecialisten kijken of de safaritenten naast elkaar kunnen staan. Even lekker onthaasten met het gezin of met z’n tweetjes? Verblijf een weekend, midweek of een week tijdens de schoolvakantie of geniet juist heerlijk van je rustige kampeervakantie buiten de schoolvakanties om. Het is jouw vakantie en wij kijken dan ook graag samen met jou naar de juiste invulling hiervan.

Onze samenwerkingspartners

Vodatent selecteert met de grootste zorg de campings of vakantieparken, waarmee wij graag willen samenwerken. Door onze jarenlange ervaring in de tentverhuur weten wij precies wat onze gasten van een safaritent en een camping verwachten. Daarom bezoeken wij eerste de campings zelf voordat we een samenwerking aangaan. Pas wanneer wij enthousiast zijn, gaat de samenwerking door. Daarbij kiezen wij voor een lange termijn visie, waarbij kwaliteit en de relatie met u als gast centraal staan. Niet alleen de relatie met onze gast is bij ons belangrijk, maar zeker ook de relatie met onze samenwerkingspartners moet uitstekend zijn. Alleen op deze manier kunnen wij jou een uitstekende vakantie bezorgen in een goed ingerichte safaritent.

Ons kantoor

Het kantoor van Vodatent bevindt zich in Piershil. Mocht je vragen hebben over onze safaritenten, jouw reservering of over één van onze campings en beschikbaarheid, dan kun je contact opnemen met één van onze reisspecialisten via 0186 820 996. of stuur een mail naar info@vodatent.com. Ook kun je gebruik maken van onze chat, wanneer wij online zijn reageren wij vaak direct.

Vodatent
Molendijk 41
3265 AB Piershil

Ontmoet ons team:

Vodatent bestaat uit een groep enthousiaste medewerkers die jullie graag van dienst willen zijn. Mocht je benieuwd zijn wat wij voor jou kunnen betekenen, neem dan vooral een kijkje op onze website. Indien je contact op wil nemen met ons, dan kun je terecht op onze contactpagina.

Job Schipper

Job Schipper

Directeur / Eigenaar

Corine Schenk

Corine Schenk

Financiën / Eigenaar

Niels Broekzitter

Niels Broekzitter

Marketing Adviseur

Rien Schenk

Rien Schenk

Manusje van alles

Thomas de Ridder

Thomas de Ridder

Bedrijfsleider

Denise van Kleef

Denise van Kleef

Manager reserveringen

Denise Booman

Denise Booman

Reserveringen / Marketing

Rik Aalvanger

Rik Aalvanger

Glamping Adviseur

Vacatures

Wil jij onderdeel uitmaken van dit enthousiaste team? Wil jij ook bijdrage leveren aan het bijzonder kamperen voor het hele gezin? Bekijk dan ons vacaturepagina en wie weet voegen we jouw foto binnenkort toe.

nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, aanbiedingen, tips voor de leukste uitjes rond de camping en andere bijzonderheden van Vodatent?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Er is een bevestigingsmail naar je toe gezonden. Controleer je inbox of spammap om je abonnement te bevestigen.

Pin It on Pinterest