Algemene voorwaarden

Recron voorwaarden

Vodatent maakt gebruik van de RECRON-voorwaarden voor vakantieverblijven. Deze duidelijke afspraken zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond en de ANWB. Als je ze zorgvuldig doorleest, weet je precies waar je aan toe bent.

Aanbetaling

Wij vragen een aanbetaling van 50%, het restant dient uiterlijk 8 weken voor aankomst voldaan te worden.

Kosten op de camping

Bij het inchecken op de camping betaal je een toeslag van € 3,- per persoon per nacht. Dit is een all-in tarief voor alle bijkomende kosten op locatie, zoals toeristenbelasting, elektra, campinggas, milieuheffing en eventuele andere lokale heffingen. Naast de verplichte toeslag per persoon, vragen de meeste campings € 50,- borg bij het inchecken. Optionele bijkomende kosten, zoals lakenpakketten, huisdieren en het huren van een kinderstoel + campingbedje worden ook niet in de vooraf te betalen kosten meegenomen en dienen betaald te worden bij het inchecken op de camping. Op Camping ’t Veld, Camping Blaauw en Camping 2000 zijn de lakenpakketten verplicht.

Huisdieren

Op Camping Le Confluent en Vakantiepark Walsdorf zijn huisdieren in onze safaritenten niet toegestaan. Wanneer gasten met hun eigen kampeermiddel verblijven op deze campings zijn huisdieren wel toegestaan. Deze campings zijn beide geen huisdiervrije campings.
BOEK NU MET KORTING TOT WEL 40%Zoek en boek hier jouw safaritent of sunlodge