Vodatent.nlVodatent.nl
Forgot password?

Vakantiepartners

Onze vakantiepartners

Wij hebben enkele vakantiepartners, waar wij graag mee samen werken, om jouw vakantie zo leuk mogelijk te maken. Dit kan zijn voor een ander soort verblijf denk bijvoorbeeld aan een vakantiebungalow met eventueel een privézwembad in Frankrijk. Maar ook bieden wij de gasten die op “safari” gaan in Frankrijk, in één van de safaritenten van Vodatent, een gratis jaarabonnement aan op En Route, Côte & Provence of Maison en France. Vervelender is het natuurlijk wanneer je onverhoopt jouw vakantie moet annuleren om welke reden dan ook. Annuleren is bij Vodatent niet gratis. Voorkom annuleringskosten en verkoop jouw vakantie via vriendenprijsreizen.

Onze vakantiepartners zijn:

Publièra Publishers
P.C. Hooftlaan 85
1985 BH Driehuis
+31 (0) 681 290 950
info@publiera.nl
www.publiera.nl

Publièra Publishers

Publièra Publishers is uitgever van drie magazines over het leven, vakantie en de huizenmarkt in Frankrijk. Speciaal voor jou, als gast van Vodatent, hebben wij met Publièra Publishers een vakantiedeal afgesloten. Als je bij Vodatent een reservering maakt voor een verblijf in Frankrijk, krijg je van ons gratis een jaarabonnement op één van door Publièra uitgegeven magazines:
En Route
Côte en Provence
Maison en France

In deze glossy magazines kun je inspiratie op doen voor jullie “safari” in Frankrijk. Denk hierbij aan verborgen dorpjes die je eigenlijk moet bezoeken, heerlijke restaurantjes die de Franse bevolking eigenlijk liever voor zichzelf wil houden, maar ook aan de Franse cultuur en geschiedenis wordt aandacht besteed. Kortom met deze deal van één van onze vakantiepartners is dit jouw ideale voorbereiding op jullie vakantie in één van de safaritenten in Frankrijk van Vodatent.

Glamping Center

Wil je zelf een safaritent kopen om te gaan verhuren op jullie camping, bij de Bed & Breakfast of gewoon als gastverblijf . Dan kan onze vakantiepartner Glamping Center je hiermee helpen. Doordat de kampeermarkt aan het veranderen is zoeken steeds meer gasten naar een ander verblijfsaccommodatie op een camping. Ook hebben de gasten steeds minder zin om eerst een tent op te zetten voordat de vakantie pas echt kan beginnen. Een safaritent biedt hierin een mooie uitkomst. Ook de ontwikkeling van de safaritenten staat niet stil. Glamping adviseur Rik Aalvanger weet hier alles over te vertellen.

Interesse? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Rik Aalvanger. Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0)186 700 238 of stuur ons een mail info@glampingcenter.nl.

Glamping Center
Molendijk 41
3265 AB Piershil
+31 (0)186 700 238
info@glampingcenter.nl
www.glampingcenter.nl 

Vriendenprijsreizen.nl
Sint Nicolaaslaan 70
3984 JC Odijk
+31 (0)306 338 811
info@vriendenprijsreizen.nl
www.vriendenprijsreizen.nl

Vriendenprijsreizen

Je “safari” geboekt in één van de safaritenten van Vodatent. Het aftellen kan beginnen! Maar dan gebeurt er ineens iets onverwachts en moet je helaas jouw vakantie, waar je erg naar uitziet en een heel jaar lang hard voor hebt gewerkt, annuleren. Erg vervelend dat je jouw vakantie dan moet afzeggen en in de meeste gevallen moet je dan ook nog eens een percentage van de reissom betalen. Wanneer je een annuleringsverzekering hebt afgesloten, kun je aanspraak maken op restitutie van het annuleringsbedrag wat je aan Vodatent moet betalen. Maar wat als je geen verzekering hebt afgesloten?

Eén van de vakantiepartners van Vodatent is vriendenprijsreizen. Het is namelijk bij wet toegestaan om jou vakantie te verkopen aan vrienden, maar ook aan een derde die wel in de door jou geboekte safaritent van Vodatent kan gaan genieten. Je kunt in deze vervelende situatie jouw vakantie aanbieden bij Vriendenprijsreizen. Vriendenprijsreizen regelt alles voor jou, zodra jij jou vakantie hebt verkocht. Zo proberen we te voorkomen dat je naast het niet doorgaan van je vakantie ook niet nog eens jouw vakantiegeld kwijt bent.

Férias

Heerlijk genieten van een lekker glas rosé, de geur van verse croissants,baquette en de mooie lavendelvelden. Frankrijk heeft veel moois te bieden op vakantiegebied. Niet alleen in de zomermaanden is Frankrijk een vakantieland bij uitstek, maar ook zeker in het voor- en najaar heeft het land zijn charmes.

Vodatent biedt op 7 campings in Frankrijk haar safaritenten aan. Op 5 van deze 6 campings staan onze 6-persoons safaritenten. Op camping Le Rotja hebben wij ook 4-persoons safaritenten staan en op Camping de La Bonnette zijn onze safaritenten uitgerust met een eigen badkamer. Zo heb je alle comfort in je eigen tent. Met ons aanbod in Frankrijk mogen wij ons wel een Frankrijkspecialist noemen op het gebied van safaritenten.

Wanneer je liever iets meer comfort zoekt in de vorm van een vakantiewoning dan ben je bij Férias Holidays aan het juiste adres. Fèrias heeft in de regio Nouvelle-Aquitaine (met onder andere de regio Limousin en Poitou-Charentes) een viertal kleinschalige vakantieparken. Deze regio staat bekend om het rijke historische erfgoed en de prachtige omgeving.

In de prachtige schitterende natuur van de regio Auvergne Rhône Alpes kun je een vakantievilla huren op Domaine Les Rives de Ardèche. Op dit kleinschalige vakantiepark met een openbaar zwembad en aan de rivier de Ardèche, kom je heerlijk tot rust. In de zomermaanden kun je heerlijk wandelen in de ruige berglandschappen. Zoek je liever de verkoeling, ga dan heerlijk kanoën of geniet van de vele rivieren en meren die rondom het domaine te vinden zijn.

Vodatent en Fèrias zijn vakantiepartner van elkaar en wij willen jou laten genieten van al het moois wat Frankrijk te bieden heeft.

Fèrias Holidays
De Smalle Zijde 18B
3903 LP Veenendaal
+31 (0)85 130 1659
info@ferias.nl
www.ferias.nl

nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, aanbiedingen, tips voor de leukste uitjes rond de camping en andere bijzonderheden van Vodatent?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Er is een bevestigingsmail naar je toe gezonden. Controleer je inbox of spammap om je abonnement te bevestigen.

Pin It on Pinterest