Maak een Roadtrip met Vodatent!

Glamping Roadtrip

Hou je van kamperen en rondreizen? Dan is een Glamping roadtrip iets voor jou! Niet sleuren met een eigen tent of caravan maar gewoon een paar leuke campings bezoeken waar de tent al voor je klaar staat!

Bij Vodatent helpen we graag met het samenstellen van je rondreis. Vul het formulier in en vertel ons waar je naartoe wilt. Wij stellen een roadtrip samen afgestemd op jouw wensen en onze beschikbaarheid.

Kies één of meerdere regio’s of geef in de opmerkingen een camping aan waar je graag naartoe zou willen. Kies uit ons totale aanbod en wij gaan vor jou aan de slag. 

roadtrip_3

Hoe werkt het?

Je stelt zelf je roadtrip samen. Je kiest het aantal bestemmingen en per bestemming kies je de aankomst en vertrek datum. Als je de lijst hebt ingevuld en opgestuurd, gaan wij voor je aan de slag en krijg je van ons een prijsopgave voor jouw roadtrip.  

  • De prijzen zijn inclusief schoonmaak- en administratiekosten en exclusief de toeslag per persoon per nacht (te betalen bij incheck)
  • Deze aanbieding is geldig voor een verblijf in het voorseizoen tot en met 8 juli of in het naseizoen vanaf 4 september.
  • Met Hemelvaart en Pinksteren kan er een toeslag gerekend worden. 
  • Lopende kortingsacties gelden niet in combinatie met onderstaande prijzen.
kaart_roadtrip_belgi?
kaart_roadtrip_frankrijk
kaart_roadtrip_duitsland
kaart_roadtrip_nederland