Maak een Roadtrip met Vodatent!

Glamping Roadtrip

Hou je van kamperen en rondreizen? Dan is een Glamping roadtrip iets voor jou! Niet sleuren met een eigen tent of caravan maar gewoon een paar leuke campings bezoeken waar de tent al voor je klaar staat!

Bij Vodatent helpen we graag met het samenstellen van je rondreis. Vul het formulier in en vertel ons waar je naartoe wilt. Wij stellen een roadtrip samen afgestemd op jouw wensen en onze beschikbaarheid.

Een Glamping roadtrip bij Vodatent boek je vanaf € 299,-. Kies één of meerdere regio’s uit of geef in de opmerkingen een camping aan waar je graag naartoe zou willen. Kies uit ons totale aanbod van ruim 40 campings in de Benelux, Duitsland, Tsjechië, Italië of Frankrijk.

Hoe werkt het?

Je stelt zelf je roadtrip samen. Je kiest het aantal bestemmingen en per bestemming kies je de aankomst en vertrek datum. Hieronder in het overzicht zijn de prijzen weergegeven voor het minimum aantal bestemmingen van 2 campings en een minimum verblijf van 1 week en een maximum van 7 campings en 3 weken verblijf. 

  • De prijzen zijn inclusief schoonmaak- en administratiekosten en exclusief € 3,- per persoon per nacht (te betalen bij incheck)
  • Deze aanbieding is geldig voor een verblijf in het voorseizoen tot en met 4 juli of in het naseizoen vanaf 30 augustus.
  • Met Hemelvaart (21 mei tot 4 mei) en Pinksteren (29 mei tot 1 juni) geldt er voor campings in de Benelux, Duitsland en Camping Les Bouleaux een toeslag van € 50,- per nacht. De overige campings in Frankrijk, Italië en Tsjechië zijn deze periode zonder toeslag te boeken.
  • Lopende kortingsacties gelden niet in combinatie met onderstaande prijzen.