Safaritent huren

Een safaritent huren is een volledig ingerichte tent huren. Je hoeft alleen nog maar van je campingvakantie te genieten en je houdt bagageruimte over om nog meer dingen mee te nemen die de vakantiepret verhogen. Zo kun je lekker voetballen, badmintonnen, barbecueën, vissen of gewoon lekker van het zonnetje genieten. Als die schijnt dan, want het blijft kamperen!

Bijkomende kosten:

Bij het inchecken op de camping betaal je een toeslag van € 3,- per persoon per nacht, ongeacht de leeftijd. Dit is een all-in tarief voor alle bijkomende kosten op locatie, zoals toeristenbelasting, elektra, campinggas, milieuheffing en eventuele andere lokale heffingen. Op Camping ’t Veld, Camping Spineuse (sun lodge), Camping Bockenauer Schweiz (sun lodge) en Camping Walsheim zijn de lakenpakketten verplicht van € 8,- per persoon. Naast de verplichte toeslag per persoon, vragen de meeste campings € 50,- borg bij het inchecken.

Luxe kamperen in een huurtent

Een camping met safaritent brengt het beste van twee werelden samen. Bij onze luxe tenten verhuur combineren wij gemak met de vrijheid van kamperen met een tent. Ook de campings waar wij mee samenwerken zijn vaak van alle gemakken voorzien: een zwembad, een kinderboerderij, sportfaciliteiten, een campingwinkel, restaurants en talloze uitjes in de omgeving: er is voor ieder wat wils. Maar met de kampeerder die de voorkeur geeft aan een safaritent op een kleine camping, hebben wij uiteraard ook voldoende rekening gehouden.

De vakantie start bij aankomst op de camping

Een probleem wat veel ouders die op vakantie gaan hebben is, “past alles wel in de auto”? Dit probleem  is nog eigenlijk nog groter wanneer je ook zelf je tent mee moet nemen naar de vakantiebestemming. Het gemak van een safaritent huren bij Vodatent is dat de tent al bij aankomst klaar staat op de camping. Onze safaritenten zijn compleet ingericht en van alle gemakken voorzien. Na het inchecken op de camping en het uitpakken van de auto start jullie vakantie direct. Geen inpak stress voorafgaand aan de vakantie en ook geen stress bij aankomst, want je hoeft geen tent meer op te zetten.

Glamping of glamperen?

Luxe accommodaties en de vrijheid van kamperen is op dit moment de trend! Wil je echt zorgeloos kamperen en een safaritent huren? Bij Vodatent geniet je van de ideale glampingvakantie in één van onze luxe vakantietenten. Onze reisspecialisten krijgen regelmatig de vraag of een vakantie in één van de safaritenten van Vodatent een glamping vakantie is? Glamourous kamperen betekent voor iedereen iets anders. Glamourous kamperen op een camping wordt vaak gezien als luxe of bijzonder kamperen. Wat voor de één luxe en bijzonder is, is voor een ander weer vanzelfsprekend.

Een luxe safaritent huren bij Vodatent

Hou je van kamperen, maar niet van tenten opzetten? Wil je optimaal genieten van de voorpret voor de vakantie en je geen zorgen maken of alles wel in de auto past? Dan ben je bij ons op het juiste adres om een tent op een camping te huren. Met 46 campings in 8 landen, heb je voldoende keuze. Huur een luxe ingerichte safaritent bij Vodatent en geniet van een ontspannen kampeervakantie.

Onze reisspecialisten helpen je graag

Heb je vragen hebt over een ingerichte safaritent? Een vraag over een camping? Onze reisspecialisten helpen je graag. Omdat onze reisspecialisten de campings waarmee wij samenwerken persoonlijk hebben bezocht, kunnen ze je goed adviseren. Is de camping waar jullie graag heen willen kindvriendelijk? Mogen er huisdieren in de safaritenten. Onze reisspecialisten hebben een antwoord. Ook kunnen ze je alles vertellen over de inrichting van de tent. De inrichting kan per camping afwijken van de standaard inrichting van Vodatent. Uiteraard zijn alle tenten uitgerust met een basis inrichting.

Recreatiepark de Scherpenhof

Caravanpark Siesta

Vakantiepark Bonte Vlucht

Familiepark Goolderheide

Recreatiepark Westerkwartier

Camping GT Keiheuvel

Camping Uit en Thuis

Triocamp Praha

Camping de Breede

Recreatiepark de Wrange

Camping Walsheim

Campingpark de Koekamp

Vakantiepark Walsdorf

Camping Prima

Camping Le Rotja

Camping la Jaurie

Camping Val d’Or

Minicamping Château de Satenot

Camping La Bucherie

Camping Dun-le-Palestel

Centro Vacanze San Marino

Camp Kyllburg

Camping de la Bonnette

Camping Village Sy

Camping Spineuse

Camping Bockenauer Schweiz

Camping Le Confluent

Eurocamping Vessem

Camping Le Roptai

Vakantiepark het Timmerholt

Camping Tikvah

Camping ’t Veld

Camping de Rammelbeek

Minicamping Hendriks Wijkje

Vakantiepark Herperduin

Camping de Gronselenput

Camping Gorishoek

Camping Blaauw

Boerderij Camping de Berghoeve

Camping Oos Heem

Camping Les Bouleaux

Recreatiepark de Tien Heugten

Recreatiepark Rhederlaagse Meren

Boederijcamping de Mulderije

Smaland Miniglamping