Vodatent.nlVodatent.nl
Forgot password?

Safaritent huren in België

Een safaritent huren in België doe je bij Vodatent! Huur nu een luxe 6-persoons safaritent op de leukste familiecampings in België.

Kampeerders die een safaritent huren in België, genieten van al deze voordelen:

  • Kant en klaar kamperen.
  • Grote tenten met een ruime opzet.
  • Geniet van luxe en comfort.
  • Ruimte voor 6 personen.
Camping Village Sy

Camping Village Sy

Sy-Ferrieres
Belgische Ardennen

Verblijf jij hier nog in de herfstvakantie!

Huur nu een luxe en volledig ingerichte 6-persoons safaritent in de Belgische Ardennen op Camping Village Sy!

Tot 30% laagseizoenkorting!

Bekijk deze camping
Camping Le Roptai

Camping Le Roptai

Ave-et-Auffe
Belgische Ardennen

Verblijf jij hier nog in de herfstvakantie!

Huur nu een luxe en volledig ingerichte 6-persoons safaritent in de Belgische Ardennen op Camping Le Roptai!

Tot 30% laagseizoenkorting!

Bekijk deze camping
Camping Spineuse

Camping Spineuse

Neufchâteau
Belgische Ardennen

Verblijf jij hier nog in de herfstvakantie!

Huur nu een luxe en volledig ingerichte 6-persoons safaritent in de Belgische Ardennen op Camping Spineuse!

Tot 30% laagseizoenkorting!

Bekijk deze camping
Camping Le Confluent

Camping Le Confluent

Comblain-au-Pont
Belgische Ardennen

 

Huur nu een luxe en volledig ingerichte 6-persoons safaritent in de Belgische Ardennen op Camping Le Confluent!

Boek nu met 20% vroegboekkorting!

 

Bekijk deze camping

Camping Oos Heem

Deidenberg
Belgische Ardennen

Nieuwe in de verhuur vanaf 2019!

Huur nu een luxe en volledig ingerichte 6-persoons safaritent in de Belgische Ardennen op Camping Oos Heem!

Boek nu met 20% vroegboekkorting!*

verblijf tussen 3 juli  en 28 augustus 2019

Bekijk deze camping

Kamperen in België

Als je besluit om te gaan kamperen in België, ben je na een paar uur rijden al in een totaal andere omgeving. Een glooiend landschap, prachtige natuur, historische stadjes en een bourgondische levenswijze die je terugvindt in de gastronomie, zijn kenmerkend voor België. Avontuurlijke sportievelingen kunnen zich natuurlijk helemaal uitleven in de Ardennen en liefhebbers van geschiedenis kunnen hun geest verrijken in diverse de kastelen en grotten. Hoe je de dag ook besteedt, je kunt er altijd tevreden op terugkijken met een koud glas Belgisch (trappisten)bier en lekkere abdijkaas. Of natuurlijk een overheerlijke Belgische bonbon.

Campings met safaritenten in België

Een safaritent huren in België? Wij kunnen de Belgische Ardennen van harte aanbevelen. Op slechts een paar uur rijden van Nederland, beland je in een wereld met prachtige natuur, een woest landschap en leuke historische steden. Hier kun je de stress van het dagelijks leven helemaal van je af sporten door te gaan mountainbiken, raften, rotsklimmen of survivallen. Ook kinderen kunnen zich helemaal uitleven met deze activiteiten.

De talrijke kastelen, grotten en mijnen passen naadloos in het indrukwekkende landschap van de Ardennen en zijn het bezoeken meer dan waard als je een liefhebber bent van cultuur en geschiedenis. Namen als Rochefort, Chimay, Orval en La Chouffe zullen zeker de belangstelling wekken bij mensen die Bourgondisch zijn ingesteld. Deze speciaalbieren hebben naam gemaakt tot ver over de landsgrenzen van België en nodigen je uit om ze te komen proeven, al dan niet met een lekkere abdijkaas. In combinatie met een brouwerijbezoek of gewoon lekker in het zonnetje op de camping.

Wij kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar als je even uitgekeken bent op de Belgische Ardennen, dan is een uitstapje naar Nederland, Luxemburg, Frankijk of Duitsland zo gemaakt.

Een kampeertent huren in België

Hoewel de Belgische Ardennen natuurlijk praktisch om de hoek liggen, is het altijd fijn als de tent al staat en je na aankomst direct kunt beginnen met koken, mountainbiken, survivallen of het drinken van een speciaalbiertje. Wat je ook doet, het voordeel van een kampeertent huren in België is dat je de tent niet zelf op hoeft te zetten en van alle gemakken voorzien bent. In de safaritenten zijn comfortabele bedden aanwezig en je kunt koken in de verrijdbare keuken. De safaritenten van Vodatent zijn volledig ingericht en met ruimte voor 6 personen is er genoeg plek voor het hele gezin. Omdat veel spullen al in de tent aanwezig zijn, houd je ruimte in de auto over om je eigen fiets of mountainbike mee te nemen of een paar speciaal biertjes of bonbons weer terug. Een safaritent huren in België doe je bij Vodatent!

nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, aanbiedingen, tips voor de leukste uitjes rond de camping en andere bijzonderheden van Vodatent?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Er is een bevestigingsmail naar je toe gezonden. Controleer je inbox of spammap om je abonnement te bevestigen.

Pin It on Pinterest