Kamperen op de leukste boerderijcampings

In alle rust kamperen en lekker ontspannen op het platteland? Dat kan natuurlijk alleen maar op een mini-camping! Even helemaal weg van de dagelijkse drukte. En dat terwijl je kinderen vriendjes maken met de dieren op de boerderij. Huur nu een luxe glamping safaritent op de leukste kleinschalige boerderijcampings!

minicamping hendriks wijkje - website (3)
Nederland
Drenthe
Open in oktober
campingpark de koekamp - website (1)
Nederland
Gelderland
Boek nu voor 2020
Boederijcamping de mulderije - website (1)
Nederland
Utrecht, Zuid-Holland
Boek nu voor 2020
skylodge - Boerderijcamping de Berghoeve
Nederland
Drenthe
Boek nu voor 2020
lodge 61 - website (1)
Nederland
Noord-Holland
Boek nu voor 2020

Kamperen bij de boer is genieten van de rust op het platteland

Ver weg van de dagelijkse drukte geniet je van alle rust en ruimte. De rust en ruimte die je alleen op het platteland kunt vinden. Op de boerderij draait het leven niet om deadlines. Ook je kinderen hoeven niet op tijd op de voetbal te zijn. Hier bepaalt de natuur het tempo. Een boerencamping is dan ook de ideale plek om de dagelijkse verplichtingen ver achter je te laten. Hier kun je echt van je rust genieten.

Op een boerderijcamping leef je zoals een boer leeft. Maar dan zonder het vroege opstaan natuurlijk. Het is vakantie! Lekker de hele dag buiten zijn, omringd door allerlei dieren. Zo kun je lekker eieren rapen voor je ontbijt. Of geniet van een glas heerlijk verse melk van de koe. Dat is het echte leven op het platteland!

De dieren op de boerderij zijn ook de perfecte vakantievriendjes voor je kinderen. Spelen met de geiten, ponyrijden of de kippen eten geven. Met de boer als wijze leermeester leren je kinderen alles over de boerderij.

Kleine campings met prima faciliteiten

Boerderijcampings worden ook vaak mini-campings genoemd, omdat ze erg kleinschalig zijn. Het zijn geen campings met honderden kampeerplaatsen en vele voorzieningen. Als je bij de boer wilt kamperen, kies je voor een kleine camping met voorzieningen die eenvoudig maar prima zijn. Daar staat tegenover dat je logeert in een vijfsterrenomgeving zonder luidruchtige buren.

Bij Vodatent voegen we een klein beetje glamping toe aan je vakantie op de boerderij. Als je op de camping aankomt, is het fijn dat de safaritent al voor je klaar staat. Onze safaritenten zijn voorzien van alle gemakken. Een comfortabel tweepersoonsbed, een stapelbed, een eettafel en een keuken om de verse eieren te bakkenJe reis verloopt ook nog eens veel veiliger zonder volgeladen auto en caravan. Je vakantie bij Vodatent begint dus al als je de voordeur achter je dicht doet.

Huur nu een safaritent op de leukste boerderijcampings!

Op een boerderijcamping geniet je dus van alle rust van je welverdiende vakantie. Leef buiten zoals een boer en geniet elke ochtend van verse eieren en melk. En dat terwijl je kinderen vriendjes maken met de dieren.

Op de kleine mini-campings, heb je ook geen last van massa’s medekampeerders. De campings zijn klein maar fijn en hebben toch prima faciliteiten. Met een Vodatent safaritent kies je voor een klein beetje glamping op het platteland. Zo kun je helemaal van je vakantie kunt genieten!